Együttműködést kötöttek az Auchannal a tejesek

agrarszektor.hu
Közös áruházi promóciót indított az Auchan Magyarország Kft. és a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács. Az együttműködés célja, hogy a terméktanács tagjai felhívják a fogyasztók figyelmét a magyar tejre és tejtermékekre.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A most induló, "Magyar hónap" elnevezésű kampányban a terméktanács tagjai akciósújság hirdetésekkel, televíziós reklámhirdetéssel, Facebook aktivitással és vásárlói edukációval támogatják a hazai tej és tejtermék vásárlását. Ennek részeként október 18-24. között húsz Auchan áruházban kóstoltatással és vásárlói edukációval egybekötött nyereményjátékban vehettek részt a fogyasztók. Az Auchanban eladott friss tejek csaknem száz százaléka magyar termelőktől származik.

Jön az év egyik legnagyobb agráreseménye! Agrárszektor Konferencia november 28-29-én. Az agrárium legforróbb témái két napban. Gazdák, agrár- és élelmiszeripari vállalkozók, döntéshozók, szakpolitikusok egy helyen és időben, csak a siófoki Agrárszektor Konferencián!


A terméktanács közösségi marketingalapot működtet, amelynek célja, hogy több, gyakoribb és tudatosabb vásárlásra ösztönözze a fogyasztókat. A szervezet 2017 óta "Tej. Szívvel - lélekkel" elnevezésű programot is folytat, illetve Tejszív és Sajtszív védjegycsaládot is működtet. 

 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?