Az USA magyarországi nagykövetségével tárgyalt a Hungrana

agrarszektor.hu
Nathan Seifert, az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövetségének kereskedelmi főtanácsosa látogatást tett a Hungrana Kft. Szabadegyházán található üzemében. A tanácsos megtekintette a gyárat, majd Reng Zoltán vezérigazgatóval tárgyalást folytatott a cég helyzetéről, piaci környezetéről és biztonságos működéséről.

Fenntartható élelmiszergyártás – Ez a jövő befektetése?

Személyes befektetői klubon mutatjuk be a tőzsdei kibocsátásra készülő Civita Group tevékenységét, működését, az iparágban rejlő potenciált. A magyar családi, kukoricafeldolgozó vállalkozás fenntartható módon állítja elő termékeit, melyek csak természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, a teljesértékű és változatos táplálkozáshoz igazodva. A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

A Hungrana Kft. Szabadegyházán található üzemében tett látogatást a napokban Nathan Seifert, az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövetségének kereskedelmi főtanácsosa - tájékoztatta a cég az Agrárszektort. A tanácsos megtekintette a gyárat, majd Reng Zoltán vezérigazgatóval tárgyalást folytatott a cég helyzetéről, piaci környezetéről és biztonságos működéséről. A vállalat, mint amerikai-osztrák vegyesvállalat jelentős szereplője a hazai élelmiszeriparnak, több ágazat számára, így az élelmiszer-, takarmány-, gyógyszer- és vegyipar számára gyárt különféle alapanyagokat. Emellett aktív tagja a Magyarországon működő amerikai tulajdonú vállalatokat tömörítő szervezetnek, az Amerikai Kereskedelmi Kamarának, az AmCham-nek is, mellyel hozzájárul a két ország kiváló együttműködésének erősítéséhez.

Címlapkép: Nathan Seifert és Reng Zoltán (Forrás: Hungrana Kft.)

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Hitelezés 2023
Az emelkedő kamatkörnyezet hatása a hitelpiacra és a bankszektorra.
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap.
Vállalati Energiabeszerzés 2023
Uniós és hazai szabályozási keretek, várható gáz- és áramalakulás a háború és a gáztároló feltöltési kihívások nyomán
EZT OLVASTAD MÁR?