Gigaberuházás Villányban: új borokkal tarolná le a piacot a népszerű borászat

Gigaberuházás Villányban: új borokkal tarolná le a piacot a népszerű borászat

MTI
Prémium minőségű borok, szőlőlé, valamint hidegen szárított gyümölcstermékek piacra hozatala érdekében hajtott végre fejlesztéseket több mint másfél milliárd forint értékben a villányi Bock Borászat Kft. - tájékoztatta a társaság kedden az MTI-t.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A társaság közleményében azt írták: a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program (Ginop) 650 millió forintos keretéből, hasonló mértékű hitel és 25 százalékos önerő felhasználásával megvalósult beruházás keretében felépült egy több mint 3700 négyzetméteres alapanyag-feldolgozó üzem. A kommünikében Bock József tulajdonost idézve közölték: a létesítménnyel a cég szélesítheti eddigi termékkínálatát, emelni tudja borai minőségét, így új, akár az eddigieknél is magasabb presztízsű csúcstermékekkel jelenhet meg a hazai és a nemzetközi piacokon.

Idén is év végi díjeső az agráriumban - Nevezzen és nyerjen Ön is!

Idén nyolcadik alkalommal hirdeti meg a Portfolio Csoport rangos agrárdíjas pályázatát, amelynek célja, hogy egy-egy évben díjazni lehessen a legkiemelkedőbb agrárgazdasági teljesítményeket. A november 30. -december 1-i kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencián az ágazat szereplői az Év női agrárvállalkozója díjat, az Év fiatal agrárszakembere díjat, az Év kertészete díjat, az Év állattenyésztője díjat, az Év növénytermelője díjat, az Év agrárinnovációja díjat, az Év agrárberuházása díjat és a Portfolio Agrárgazdaságért díjat nyerhetik el. A rangos díjakat - amelyeket a november 30-i szakmai program zárásaként, ünnepélyes keretek között adunk át - színvonalas szakmai zsűri ítéli oda. A díjakra a hazai agrárgazdasági élet bármely szereplője pályázhat, illetve javasolhat jelölteket. A Portfolio a nevezéseket az agrarszektordijak@portfolio.hu e-mail címen fogadja 2022. július 31-ig. A jelentkezésekhez, illetve a nevezésekhez egy űrlapot kell kitölteni és beküldeni, amely a portfolio.hu portálon, az Agrárszektor Konferencia weboldalán érhető el. Az űrlapot ide kattintva is le lehet tölteni. Legyen Ön is az év végi agrár-díjeső részese, nevezzen vagy jelöljön a rangos díjakra!

Mint írták, a fejlesztésnek köszönhetően képessé vált a társaság - az eddig gyártott kékszőlőmagból készült táplálkozás-kiegészítők után - szőlőlé és hidegen szárított gyümölcstermékek előállítására is, így bővül a cég a gyermekeket és az egészségtudatos fogyasztókat megcélzó portfóliója. Kitértek rá: az új, modern termelőeszközök a szőlő alapanyag fogadásában, a szőlőfeldolgozás, erjesztés, borkezelés fázisában, a palackozás műveletében, valamint az egészségtudatos termékek bevezetése révén jelentős minőségi fejlődést eredményeznek a Bock Borászat Kft. számára. A nyilvános cégadatok szerint a mintegy ötven munkavállalót foglalkoztató Bock Borászat Kft. tavaly majdnem 1,3 milliárd forint nettó árbevételt ért el 139 millió forint nyereség mellett.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?