Kiderült az igazság az ecetről: sokan használják, de ezt nem tudják róla
Az ecet az egyik legrégebben ismert és leggyakrabban használt élelmiszer-adalékanyag, egy egész iparág épül rá.
Az ecet az egyik legrégebben ismert és leggyakrabban használt élelmiszer-adalékanyag, egy egész iparág épül rá.
A fermentálás, vagyis erjesztés igazi reneszánszát éli: egyre többen készítenek otthon savanyú káposztát, kimchit vagy éppen cékla kvászt.
Megvolt a 2022. évi Országos Pálinka- és Törkölypálinka Verseny díjátadója.
Hatalmas fejlesztést hajtott végre a Bock Borászat Kft.
Íme a legfőbb tudnivalók a pincéről és a legfontosabb berendezésekről.
Új tanulmány jelent meg a kínai sörkészítésről.
Egyre népszerűbb a magyarok körében az almabor.
Fűzfát használnak a biogáz előállítására a Szegedi Tudományegyetem kutatói.
Fontos kérdéseket jártak körül a szakértők.
A létesítményeket a tokaji borvidéken húzták fel.
A ciroknak van helye a hazai takarmányozásban, de tudni kell vele bánni
Pálinkakészítéssel kezdődik az idei "Tanuljunk együtt!".
Így kerülheted el az otthoni párlat-baleseteket.
Látványosan a minőség felé tolódik el a magyar kereslet.
Most mindenre fény derül.

Több gazda keresi az alternatív tápanyag-utánpótlást szolgáló készítményeket – mutatjuk, mit kell tudni róluk.
Az Európai Unió baromfiimportja 11 százalékkal nőtt, a behozatal döntő része Brazíliából, Ukrajnából, az Egyesült Királyságból és Thaiföldről származott.
Az utóbbi hónapokban már Burgenlandban is felbukkant a myxomatózis, amely az üregi, házi és immár a mezei nyulakat is súlyosan érinti.
Egy Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei gazdaságban igazolta a vírus jelenlétét a Nébih.
A 2025-ös szezon ismét bebizonyította, hogy a növénytermesztésben nincs többé kiszámíthatóság.