Középpontban a feldolgozóipar! Indul a kamara programsorozata

agrarszektor.hu
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága idén újra megrendezi a "Tanuljunk együtt!" programsorozatot, amelynek keretében elsőként a pálinka- és a párlatkészítésről tart szakmai rendezvényt.

Rangos Agrárdíjak az Agrárszektor 2025 konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 13. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A decemberi rendezvényen immár 11. alkalommal adjuk át tíz kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen Ön is szeptember 15-ig!

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága 2017-ben indította el a "Tanuljunk együtt!" hazai élelmiszeripari gyakorlati napok rendezvényeket, ahol célul tűzte ki, hogy a feldolgozóipari tagok számára a lényeges elméleti alapokon túl a lehető legtöbb gyakorlati ismeretet is átadja az adott termékkel vagy termékkörrel kapcsolatban. A köztestület idén újra megrendezi a "Tanuljunk együtt!" programsorozatot, amelyen belül elsőként a pálinka- és a párlatkészítésről tart szakmai rendezvényt - írja közleményében a kamara. 

Közeleg az évkezdet egyik legjelentősebb agráreseménye, a március 7-i kecskeméti Agrárium 2019 konferencia. Tudni akarja, hogyan juthat hozzá az idei agrártámogatásokhoz és mennyi támogatást igényelhet? Hogyan változik a minden gazdálkodót érintő hazai földügyi szabályozás? A legfontosabb támogatási, jogszabályi és piaci változásokról kaphat fontos szakmai és gyakorlati információkat a szakpolitika, a közigazgatás és az üzleti élet csúcsvezetőitől, illetve első számú döntéshozóitól a március 7-i kecskeméti Agrárium 2019 konferencián.

Az esemény során átadásra kerülnek a pálinkakészítés alapvető elméleti és gyakorlati ismeretei. Szó esik többek között a gyümölcs feldolgozásának és erjesztésének alapjairól, a gyümölcs feldolgozásának bemutatásáról, valamint a lepárlás elméleti alapjairól és folyamatáról. A kapcsolódó szakmai nap 2019. március 14-én Nyírbogdányban lesz. A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötöt, a részletes programterv a kamara portálján érhető el.

Címlapi kép: MTI Fotó: Krizsán Csaba

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
EZT OLVASTAD MÁR?