2020. január 27. hétfő Angelika

Hírek - Élelmiszer

Egy nap haladékot ad a borászoknak Lázár minisztériuma

Ma még benyújthatják támogatási kérelmeiket azon termelők, akik a Vidékfejlesztési Program borászati felhívásának első értékelési szakaszában szeretnének pályázni. A Lázár János vezette Miniszterelnökség azért hosszabbította meg a határidőt, mert a benyújtási felület hálózati hiba miatt október 12-én csak korlátozottan volt elérhető.
 
 

A 40 milliárd forintos keretösszeggel rendelkező „Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása" című pályázatra még a mai napon, 2016. október 13-án 23:59 percig benyújtott kérelmek is az első értékelési szakaszhoz fognak tartozni – közölte a Miniszterelnökség. Az EMVA irányító hatósága azért döntött a határidő meghosszabbításáról, mert a támogatási kérelmek benyújtási felülete hálózati hiba miatt 2016. október 12-én korlátozottan volt elérhető.

A borászati pályázatra az első értékelési szakasz lezárását követően is lehet benyújtani támogatási kérelmeket, ezek azonban a következő szakasz zárása után kerülnek együttesen elbírálásra – tudatta a tárca. A felhívás második értékelési szakasza 2016. november 11-én zárul.

Az érintettek támogatási kérelmüket kizárólag elektronikus úton, a www.mvh.gov.hu weboldalon nyújthatják be. A borászati pályázati felhívás részleteiről a www.palyazat.gov.hu oldalon tájékozódhatnak az érintettek.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  A szakértő szemével

  Támogató:
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu