Egy nap haladékot ad a borászoknak Lázár minisztériuma

agrarszektor.hu
Ma még benyújthatják támogatási kérelmeiket azon termelők, akik a Vidékfejlesztési Program borászati felhívásának első értékelési szakaszában szeretnének pályázni. A Lázár János vezette Miniszterelnökség azért hosszabbította meg a határidőt, mert a benyújtási felület hálózati hiba miatt október 12-én csak korlátozottan volt elérhető.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A 40 milliárd forintos keretösszeggel rendelkező "Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása" című pályázatra még a mai napon, 2016. október 13-án 23:59 percig benyújtott kérelmek is az első értékelési szakaszhoz fognak tartozni - közölte a Miniszterelnökség. Az EMVA irányító hatósága azért döntött a határidő meghosszabbításáról, mert a támogatási kérelmek benyújtási felülete hálózati hiba miatt 2016. október 12-én korlátozottan volt elérhető.

A borászati pályázatra az első értékelési szakasz lezárását követően is lehet benyújtani támogatási kérelmeket, ezek azonban a következő szakasz zárása után kerülnek együttesen elbírálásra - tudatta a tárca. A felhívás második értékelési szakasza 2016. november 11-én zárul.

Az érintettek támogatási kérelmüket kizárólag elektronikus úton, a www.mvh.gov.hu weboldalon nyújthatják be. A borászati pályázati felhívás részleteiről a www.palyazat.gov.hu oldalon tájékozódhatnak az érintettek.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?