Ingyenes sörkészítési program indul: így lehet rá jelentkezni

agrarszektor.hu
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatóságának "Tanuljunk együtt!" szakmai programsorozata folytatódik. Szeptemberben a sörkészítés témakörében mélyedhetnek el a kamarai tagok. Az esemény célja, hogy a résztvevők megismerjék azokat a fogásokat, amelyekkel kialakíthatják a saját és a piacuknak megfelelő íz- és élményvilágot, összességében pedig minőségi italt állíthassanak elő.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az élelmiszeripari vállalkozások és a kistermelők körében egyaránt kiemelt igény mutatkozik olyan gyakorlati, piacképes tudás megszerzésére, amely azonnal átültethető a mindennapi tevékenységükbe - írja közleményében a kamara. Az interaktív tudásátadás során lehetőség adódik a szakemberekkel közvetlen beszélgetésre, konzultációra, valamint a saját készítésű termékek bemutatására is, amelyekkel kapcsolatban véleményt kaphatnak a termék minőségéről és igény szerint segítséget a minőség javításához. Ezeket szem előtt tartva, az őszi idényben új témákkal folytatódik a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Élelmiszeripari Igazgatóságának "Tanuljunk együtt!" szakmai programsorozata.

Szeptemberben a köztestület a sörkészítés témakörében hirdet programot tagjai számára. Az eseményen a gyakorlatra fókuszálva igyekeznek az előadók átadni a mindennapi tevékenységhez szükséges tudást. A gyártás folyamatát bemutató egynapos rendezvényre 2019. szeptember 6-án kerül sor Budapesten, a Szent István Egyetem Sör és Szeszipari Tanszékén. A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A programon maximum 20 fő részvételét tudja biztosítani a kamara, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. A részletes programtervet tartalmazó meghívó itt, a regisztrációs link itt érhető el.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?