Rangos Agrárdíjak az Agrárszektor 2025 konferencián!
A Portfolio Csoport az idén 13. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A decemberi rendezvényen immár 11. alkalommal adjuk át tíz kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.
Nevezzen Ön is szeptember 15-ig!
Bár a versenynapok január 24-én és 25-én lesznek, Lyonban már hetek óta minden a 2017-es Bocuse d'Or döntőről szól. Az Európa-bajnok Széll Tamás és csapata az első napon mutathatja be tudását. Már nyár vége óta készülnek a döntőre: hetente háromszor főzték meg a két fogást, hogy a legtökéletesebb verzióval szerepeljenek a megmérettetésen, ahol kiváló magyar alapanyagokból sem lesz hiány.

A tokaji fontos szerephez jut
- mondta nemrég Szulló Szabina másodcoach az MTI kérdésére. Szulló tartja a kapcsolatot a mintegy harminc beszállítóval, és elárulta, hogy többféle savanyítást is felhasználnak majd az ételek elkészítésekor.
ráadásul még a felhasznált tálak formaterve is visszaadja a magyar jelleget.
Világszínvonalú magyar alapanyagok
A döntő ideje alatt a VIP-szekcióban bemutatkozhatnak a legjobb minőségű magyar élelmiszerek. Elsősorban aranyszalagos élelmiszereket vittek Lyonba, vagyis olyan termelők alapanyagait és termékeit, akik világszínvonalat képviselnek.
és a legfontosabb magyarországi fajtákból készült borokat és pezsgőket is mind meg lehet kóstolni. Olyan neves séfek kóstoltatnak majd, mint Bíró Lajos (Bock Bisztró), Kanász László (Arany kaviár), Jahni László (Kistücsök), Pohner Ádám és Szulló Szabina Onyx). Csapody Balázs, a balatonszemesi Kistücsök tulajdonosa a Somogy TV-nek elmondta:
Az étterem tulajdonosa és dolgozói szerint a magyarok presztizsét emeli, hogy a világ legnevesebb szakemberei, gasztrobloggerei és újságírói előtt is bemutakozhatnak ezek a termékek.