2021. április 16. péntek Csongor

Hírek - Élelmiszer

Új vezér a magyar Heineken élén

Geert Swaanenburg vezérigazgató személyében új felsővezető irányítja tovább a Heineken Hungária magyarországi tevékenységét 2018. november 1-től. Az új vezető fő célkitűzése, hogy megerősítse a magyar vállalat hazai sörpiacon betöltött szerepét. Geert Swaanenburg, José Matthijsset váltja a magyar Heineken vezérigazgatói pozíciójában - tájékoztatta a sörgyártó az agrárszektor.hu-t.
 
 

2018. november 1-től Geert Swaanenburg lesz a Heineken Hungária vezérigazgatója, és ő irányítja tovább a cég magyarországi tevékenységét - írja közleményében a Heineken Hungária. Az új vezér 20 éve kezdte pályafutását a Heineken-nél vezetői gyakornokként, és azóta dolgozott többek között a cég hollandiai vállalatánál marketing és értékesítési területeken, majd a Heineken Bahamasnál a marketing és értékesítési vezetői pozíciót töltötte be. A Heineken Hungáriához európai értékesítési igazgatói pozícióból érkezik, Hollandiából. Az új vezérigazgató José Matthijsse-t váltja a cég vezérigazgatói posztján. 

Jön az év egyik legnagyobb agráreseménye! Agrárszektor Konferencia november 28-29-én. Az agrárium legforróbb témái két napban. Gazdák, agrár- és élelmiszeripari vállalkozók, döntéshozók, szakpolitikusok egy helyen és időben, csak a siófoki Agrárszektor Konferencián!

„A hazai sörgyártás versenyképességének javítása mellett továbbra is kiemelt célunk, hogy előnyben részesítsük a jó minőségű hazai alapanyagokat és a hazai beszállítókat. A Heineken Hungária új vezérigazgatójaként azon fogok dolgozni, hogy a cég megerősítse Magyarországon a regionális sörgyártásban betöltött meghatározó szerepét.” – mondta kinevezése kapcsán Geert Swaanenburg.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu