Fókuszba kerültek: gépkavalkád állattenyésztőknek (fotók)

agrarszektor.hu
Az állattenyésztés gépesítése állt az idei hódmezővásárhelyi KITE-napok középpontjában. Az április 24-25-én megrendezett eseményen Kuhn, JCB, John Deere és Joskin takarmánykeverőket, takarmánykiosztókat, bálacsomagolókat, bálázókat és szecskázó gépeket mutattak be.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A hódmezővásárhelyi KITE-napokon az állattenyésztés gépeit mutatta be a KITE Zrt. Az április 24-25-én megrendezett eseményen a takarmánykezelés, a bálakészítés, a bálaszállítás, a bálarakodás és a szecskázás, illetve a szervestrágya kezelésének, szállításának és kijuttatásának gépeit is láthatták az érdeklődök. A rendezvényen a Kuhn, a JCB, a John Deere és a Joskin márkákat mutatták be.

Képriportunk a kiállított gépeket mutatja be.


NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?