A John Deere-nek is beszállítója lett a csornai Hantech

agrarszektor.hu
Együttműködési megállapodást kötött az amerikai John Deere céggel a csornai Hantech Zrt. A magyar társaság a világ egyik legnagyobb mezőgazdaságigép-gyártójának az idén több száz bálázógép-részegységet szállít, jövőre pedig még nagyobb megrendelésekre számít. A Hantech a John Deere mellett a Kubotának és a Kuhnnak is értékesíti alkatrészeit.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A John Deere cégnek szállíthat alkatrészeket a csornai székhelyű Hantech vállalat, miután a közelmúltban együttműködési megállapodást kötött az amerikai multival. A Hantech az idén is több száz bálázógép-részegységet ad el a John Deere-nek, és jövőre még több megrendelésre számít. A Magyarországon gyártott részegységeket az amerikai multi európai gyáraiba szállítják, ahonnan az alkatrészek a világ szinte minden országába eljutnak majd. A magyar vállalat nem csak a John Deernek, hanem a Kuhnak és Kubotának is értékesíti termékeit.

Tavaly négymilliárdos árbevételt értek el
A Hantech Zrt. 2014-ben négymilliárd forintos árbevételt ért el, ennek 85 százalékát exportból. A John Deere 2012-ben 36 milliárd dolláros árbevétel mellett 3,1 milliárdos profitot könyvelhetett el.

A Hantech csornai és tamási gyáraiban csaknem 300 dolgozót alkalmaz, és a gyártási igények kielégítése miatt bővítette szakképzési bázisát is. A csornai szakiskolában jelenleg 80 szakmunkást képeznek, 15 százalékkal többet, mint tavaly. A Hantech szakiskolájában a lakatos és forgácsoló szakma mellett érettségi bizonyítványt is kapnak a tanulók, de a csornai iskolában hamarosan a technikusi képzést is elindítják.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?