Ez tényleg különleges "traktor", de jó lehet a földeken is

Eddig a közútkezelőknél, repülőtereken, stb. lehetett a legtöbb Unimoggal találkozni, a jövőben a földeken is feltűnhetnek az univerzális munkagépek.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A Mercedes-Benz az Agritechnika 2015 kiállításon az Unimog egy egésze újszerű felhasználási lehetőségét mutatja be. Az új perifériák igazán univerzális gépet faragnak az eddig is sok területen bizonyított, különleges tulajdonságokkal bíró járműnek.

A mezőgazdasági célokra is szánt Unimog a megszokott összkerék-hajtás mellett összkerék-kormányzást is kapott, így a manőverezés igazán gyerekjáték vele. Az első- és hátsó kihajtások perifériák igen változatos alkalmazását teszik lehetővé, amit kiegészítenek a speciális gumik - 495/70 R24 méretben, ami a legnagyobb, nagy sebességre is alkalmas abroncsok között - nyomása ráadásul a vezetőfülkéből szabályozható.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?