Mi más lehetne az első Lada, mint egy 4x4!

Mezőgazdasággal foglalkozók az első újkori LADA vásárlói.

Egy héttel ezelőtt, 2015. december 16-án vette kezdetét a LADA legújabbkori értékesítése, és másnap jól érezhető volt a vevőjelöltek megjelenése a márkakereskedésekben. Az első eladásra Debrecenben került sor, ahol egy sötétzöld LADA 4x4 Classic talált gazdára. A gyorsaság is elképesztő, de plusz csavar a történetben, hogy mindezt autó nélkül hajtotta végre az értékesítő, ugyanis a márkakereskedés első autói még tréleren utaztak.

Éppen csak elindult az értékesítés, már el is adták az első Ladákat. Három nap alatt öt autó kelt el, minden modellre érkezett megrendelés. Az első autó egy 4x4 Classic vpolt Debrecenben, a második pedig Budapesten egy Granta Sedan, de nem a legocsóbb, 2 milliós, hanem pont az ellenkező "véglet", a 3 milliós LUX felszereltségű. A dobogó harmadik fokára fért fel az érdi kereskedés, ahol egy Norma felszereltségű Kalina Kombit adtak el. Egy másik budapesti kereskedésnél egy nap alatt két autót is eladtak, egy LADA Kalina Hatchback Normát és egy 4x4 Classicot, míg Pécsen szintén egy Granta Sedan, de Norma felszereltséggel időzött nagyon keveset a szalonban.

Az első újkori LADA eladásának a sztorija több szempontból is érdekes. Egyrészt az első, másrészt autó nélkül zajlott le az adás-vétel, harmadrészt az autó meglepetés, negyedrészt a tulajdonos egy hölgy lesz - aki egy 4x4 Classic-ot vehet majd birtokba.

A történet azzal kezdődött, hogy a karcagi vevő meghallván a LADA újraértékesítésének hírét, a nyitás napján elindult a hozzá legközelebb eső márkakereskedésbe, Debrecenbe. Besétált az üres szalonba és látatlanban megvásárolt egy LADA 4x4 Classicot. Az autót meglepetésnek szánja, kedvesének fogja lecserélni az aggastyán korú, régi Niváját. Mindketten a mezőgazdaságban dolgoznak, ott is találkoztak. A hölgy nem tud semmiről, az átadásra is valamilyen álindokkal fogja elcsalni a vétel során eljáró gáláns úriember. Az importőr üdvözölte az első vásárlót, aki nagyon kedvesen felajánlotta, hogy az átadásra szívesen készülne egy bográcsos juh-pörkölt főzéssel, lévén, hogy racka juh tenyésztéssel foglalkozik.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
Sustainable World 2023
A fenntarthatóság szükséges szektorsemleges lépés!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Találkozzunk június 8-án Balatonfüreden!
BUDAPEST - Pörgessük fel együtt a hazai KKV szektort!
Ingyenes rendezvény június 6-án!
EZT OLVASTAD MÁR?