A hétvégén rajtol a Forma-1 - Lépett a híres gépgyártó is

agrarszektor.hu
A mezőgazdasági és építőipari gépeket gyártó brit JCB is csatlakozott a hétvégén kezdődő Forma-1-es versenysorozat idei résztvevőihez. Persze nem saját istállóval, hanem a patinás Williams Martini Racing támogatójaként.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A két brit partner közötti megállapodás értelmében a JCB logója feltűnik majd a Williams-Mercedes burkolatán, hátsó szárnyán, illetve a két pilóta, Felipe Massa és az újonc Lance Stroll overállján, sisakján, valamint a Brit Nagydíjtól valamennyi csapattag ruháján.

A 2015-ben 2,34 milliárd angol fontos bevétel mellett 214 milliós nyereséget elérő, rocesteri (közép-angliai) székhelyű JCB Magyarországon a rakodó- és kotrógépeiről, targoncáiról, valamint a különféle építőipari gépeiről ismert. Lord Anthony Bamford elnök elmondása szerint azért döntöttek a Forma-1-es autós versenysorozat támogatása mellett, mert a JCB-t ugyanúgy az innovatív termékek fejlesztése és előállítása jellemzi, mint a sportágban szereplő csapatokat.

A JCB és a Williams két nagyszerű brit márka, amelyeket ugyanaz az elv vezérel: folyamatosan kitolni a határainkat, és sohasem pihenni a babérjainkon, mert csak így válhatunk a legjobbakká - emelte ki Claire Williams, az apja által alapított Williams csapat helyettes vezetője. Az istálló a 2016-os szezonban 138 pontot szerezve az 5. helyen végzett az összetettben.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03