Spóroljon korszerűsítéssel a permetezésen (x)

agrarszektor.hu
Korszerűsítéssel akár több millió forintot is spórolhatnak a magyar gazdák a permetezésen. A legújabb gépek már nem csupán takarékosak, sokkal biztonságosabbak és környezet kímélőbbek. Így egy átlagos magyar gazdaság akár 20-30%-kal kevesebb anyagi ráfordítással állíthatja elő a szokásos mennyiségű termést. Ezekkel a permetező technológiákkal ismerkedhetnek meg a gazdák az I. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow - Mezőfalván.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az I. NAK Szántóföldi Napok AgrárgépShow-Mezőfalva az ország legnagyobb szántóföldi szakmai rendezvénye lesz. A 2017-ben első alkalommal megrendezésre kerülő két napos rendezvényt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségével közösen szervezi. Az esemény időpontja: 2017. május 31. - június 1., helyszín a Fejér megyei Mezőfalva. A belépés díjtalan.

Mezőfalván a legújabb nemesítési és kutatási eredmények mutatkoznak be a gyakorlatban, nagy és biztonságos termést ígérő fajták, hibridek, továbbá munkaeszközök, gépek, gépkapcsolatok hétköznapi, szántóföldi körülmények között, akcióban. A rendezvény különleges körülmények közt biztosít lehetőséget az agrárium szereplőinek a nagyközönséggel és az egymással való találkozásra, a lehetséges partnerekkel való megismerkedésre és a kikapcsolódásra.

Korszerűsítéssel akár több millió forintot is spórolhatnak a magyar gazdák a permetezésen. A legújabb gépek már nem csupán takarékosak, sokkal biztonságosabbak és környezet kímélőbbek. Így egy átlagos magyar gazdaság akár 20-30%-kal kevesebb anyagi ráfordítással állíthatja elő a szokásos mennyiségű termést. Ezekkel a permetező technológiákkal ismerkedhetnek meg a gazdák az I. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow - Mezőfalván. A permetezés áll az ország legnagyobb szántóföldi bemutatójának középpontjában. A rendezvényen a termelők megismerhetik a legújabb költséghatékony és környezetkímélő módszereket. A hagyományos permetezési technikák ellen felróható, hogy a permetezés során a környező táblák óhatatlanul szennyeződnek, a vegyszermennyiség sokszor több mint amennyire a növényeknek szüksége van, illetve hogy a permetezőgépek biztonsága nem ideális. Ezekre a problémákra nyújtanak megoldást a legújabb permetezési technológiák: a szakaszvezérlés, a megnövelt fúvóka darabszám és a specifikus vegyszerbekeverő rendszerek, amelyekről ingyenesen tájékozódhatnak a gazdák a Szántóföldi Napokon. Bár a permetezés elengedhetetlen a jó terméshez, egy korszerű, önjáró permetezőgép ára akár a 100 millió forintot is elérheti, így a rendezvényen az interaktív bemutató mellett több bank is segítséget nyújt majd a kedvező agrárhitelek közötti választásban.

A rendezvénynek nem kevesebb, mint 39 hektárnyi terület ad otthont. Ebből a szántóföldi gépbemutatót 5 hektáros, a permetező bemutatót 2 hektáros részen tartják meg, több mint 11 hektáron pedig fajtabemutató lesz. De többek közt Nébih fajtabemutató, gyerekmegőrző, kézműves foglalkozások, a gyakorlati és szántóföldi bemutatók szüneteiben növényes előadások, valamint Prega könyvbemutató is várja az érdeklődőket. Mezőfalván egy helyen kerül bemutatásra a mezőgazdasági gépészet és a növénytermesztés számos eleme is - nagy szakmaisággal és érdekesen, gyakorlati megközelítésben, ugyanakkor szórakoztatóan.

Részletes program: www.szantofoldinapok.hu

A rendezvény közvetlen facebook linkje: https://www.facebook.com/I.NAKSZANTOFOLDINAPOK

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?