Új év, új traktorok: a Kubota is a gumiheveredek felé nyit

Új év, új traktorok: a Kubota is a gumiheveredek felé nyit

agrarszektor.hu
Környezetbarátabb, erősebb nagytraktorok és talajbarátabb ültetvénytraktorok lépnek piacra idén a Kubotától. A világ harmadik legnagyobb mezőgépgyártója tartja a tempót.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A John Deere és a CNHi után a világ harmadik legnagyobb mezőgépgyártója, a Kubota az idén két újdonsággal rukkol ki a traktorpiacra. A korábbi M7002-es nagytraktor-szériáját az M7003 szériával váltja fel, amelyek már ez év elején a piacra kerülnek. A 130, 150 és 170 lóerős névleges motorteljesítményű traktorokba új, 1900 f/min névleges fordulatú, Stage V környezeti normás motorok kerülnek, amelyek Boost teljesítménynövelővel +20 lóerő teljesítmény leadására képesek. Ezen felül új füstgáz-katalizátorokat építenek be a kipufogó rendszerbe. A traktorokhoz terhelés alatt kapcsolható powershift, vagy KVT fokozatnélküli sebességváltók is választhatók, továbbá többfokozatú hidraulikus szervokormányázással rendelkeznek - tudósít az eilbote-online.com.

Március 3-án rendezi meg Agrárium 2020 című évindító konferenciáját Kecskeméten a Portfolio Csoport. Az esemény napirendjére tűzi azokat a legfontosabb idei támogatási, jogszabályi, piaci, jövedelmezőségi és innovációs változásokat, amelyek ismeretére az agrárgazdaság szereplőinek feltétlenül szükségük lehet az eredményes gazdálkodáshoz. A konferencia a gyakorlatias szempontokat figyelembe véve ad választ a gazdasági döntéseknél felmerülő fontos kérdésekre. Ha tájékozott akar lenni az új évben, ne hagyja ki az Agrárium 2020 konferenciát március 3-án Kecskeméten!

A másik újdonság, hogy piacra kerül az M5001 sorozatú ültetvénytraktorok félgumihevederes járószerkezetű kivitele is. Az elsőként a piacra kerülő Kubota M5090 NPC (Narrow Power Crawler) traktor 4 hengeres, 3,8 literes, 93 lóerős Kubota-motorral és 18 előre, illetve18 hátra fokozatba kapcsolható Dual-Speed elektrohidraulikus irányváltóval szerelt sebességváltóval készül. A traktor nemcsak a különböző sortávolságú szőlő- és gyümölcsültetvényekben, hanem szabadföldi kertészetekben és Ázsia rizsföldjein is jól használható.

Címlapkép: ginopsales.com

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03