MEGJELENT és ingyenesen elérhető a Precíziós Gazdálkodás Interaktív Magazin legfrissebb száma!

MEGJELENT és ingyenesen elérhető a Precíziós Gazdálkodás Interaktív Magazin legfrissebb száma!

agrarszektor.hu
Megjelent a Precíziós Gazdálkodás Interaktív Magazin legfrissebb száma, amely egy interaktív digitális magazin. Az új lapszám a www.preciziosgazdalkodas.com oldalon ingyenesen elérhető. A kiadványban szó van többek között a gazdaságosabb és biztonságosabb drónos permetezésről, a hengerezéssel történő legelő- és növényápolásról, korszerű tavaszi műtrágyákról, űrnövényekről és még számtalan, a precíziós gazdálkodásban aktuális, illetve hasznos témáról. 

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Az utóbbi évtized egyik legnagyobb mértékű agrárinnovációi közé tartozik a permetező drónok megjelenése. Ezen eszközök repülés közben dolgoznak, így minden perc és másodperc, amelyet nem a levegőben töltenek, teljesítmény veszteségnek számít. Ahhoz, hogy ezt a kiesést minimalizálni tudjuk, rendelkezésre áll már digitálisan szabályozott keverő és tankoló platform, amely szupergyors permetlé előkészítést és adagolást tesz lehetővé. Ráadásul mindezt biztonságosan és környezetkímélőn.

Ezek a platformok azért is hasznosak, mert bárhonnan biztosítják a hozzáférést, a felhő alapú rendszerek lehetőséget nyújtanak a magas szintű biztonsági intézkedések alkalmazására, de képesek adattárolásra és elemzésre is. Emellett költséghatékonyak, valamint a digitális keverőrendszer új perspektívát nyújt mind a szántóföldi adatgyűjtés, mind pedig a feldolgozás terén.

Forrás: Precíziós Gazdálkodás Interaktív Magazin

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?