2022. június 30. csütörtök Pál

Hírek - Gépek

A FendtONE az Ön jövője - szálljon be! (x)

Eddig a terepen és az irodában végzett munkára, mint két külön tevékenységre tekintettek. Bár a két elintéznivaló összefügg, mégis külön-külön zajlik, és különböző rendszerekkel végzik őket.

Emiatt az automatikus- és a rendszertámogatott dokumentációba való belépéshez szükséges erőfeszítést gyakran túl nagynak érzik, és ehelyett az emberek inkább továbbra is tollal és papírral dokumentálnak. A FendtONE-nal a Fendtnél új és jövőorientált utat választanak. Olyan módon, amely összekapcsolja az irodai munkát a terepen végzett tevékenységekkel. Egyszerű és intuitív!

A FendtONE az az operációs rendszer, amely a jövőben sok mindent megkönnyít az Ön számára:

 

 • Az első holisztikus működési megközelítés a piacon.
 • Lehetővé teszi a fedélzeti és a fedélzeten kívüli világ egyedülálló fúzióját.
 • Vezeték nélküli adatátvitel.
 • Hely- és időfüggetlen adatkezelés különböző okoseszközökön keresztül.
 • Azonos működési logika a traktoron és az irodában.
 • A teljes munkafolyamat optimalizálása.
 • Nyitott rendszer, amely a jövőben interfészeken keresztül hozzáférést és csatlakozást biztosít más rendszerekhez (pl. FMIS).

 

 

"A digitális rendszerek lehetővé teszik a folyamatok és a munkafolyamatok jobb és hatékonyabb megszervezését. A különböző műveletek - például a trágyázás vagy a növényvédő szerek kijuttatása - dokumentációs követelményei egyre több időt emésztenek fel. Itt jönnek jól azok a rendszerek, amelyek központilag keresik és kezelik az adatokat." - Christine Hain, Értékesítési tanácsadó Raiffeisen Technik HSL GmbH Goldbergben.

 


Kombinálja a terepmunkát és az irodai munkát

FendtONE terepmunka a fedélzeten (onboard)


Tegye még hatékonyabbá a terepen végzett munkáját az új FendtONE vezetői munkaállomással*:

 

 • További kijelzőfelületek.
 • Nagyobb üzemeltetési kényelem.
 • Minden tekintetben alkalmazkodik az Ön igényeihez.

*Először az új Fendt 200 Vario, Fendt 300 Vario és Fendt 700 Vario modelleken érhető el.

FendtONE az irodában (offboard)


A FendtONE offboard hasznos funkciókkal egészíti ki a gépen meglévő alkalmazásokat. Például a Fendt Task Doc, azaz az agronómiai adatok (pl. kijuttatási mennyiségek) rögzítése a szántóföldi munka során (fedélzeti), a Fendt Task Doc-ban (fedélzeten kívül) a munkák tervezésével és kezelésével bővül. Ez azt jelenti, hogy a traktor és a munkagép adatai, amelyeket a gép már kiolvas és rögzít, közvetlenül felhasználhatók a dokumentációhoz. Ez lehetővé teszi a gazdálkodók és a vállalkozók számára, hogy hatékonyabban és produktívabban használják fel az idejüket.

 


Kezelje terepi munkáját, gépét vagy csapatát az irodából vagy útközben, mobileszközökön keresztül!
Lehetséges a munkák létrehozása és elküldése a traktorban lévő terminálra, a terepi adatok kezelése és a munkajelentések lekérése is!

Az üzemeltetés még soha nem volt ilyen egyszerű


Akár a gépen, akár az úton, a FendtONE mindenhol ugyanazokkal az ikonokkal és kezelőfelülettel rendelkezik. Ez különösen egyszerűvé és intuitívvá teszi a kezelést.

Vezeték nélküli adatátvitel valós időben


A FendtONE segítségével gépe mindig kapcsolatban van a számítógépével vagy táblagépével. Az adatai és a feladatok valós időben, mobil rádiófrekvencián keresztül jutnak el okoseszközéről a traktorban lévő terminálra.

A hiányos vagy duplikált adatrekordok már a múlté! Lehetséges az adatok folyamatos szinkronizálása és az időtől, helytől független adathozzáférés!

"A Fendt elképzelése az, hogy a gazdálkodók könnyen kezdik a digitális termékek használatát, és minden nap örömmel használják azokat. Csak ha ezt elértük, akkor mondhatjuk el: elértük a célunkat." - Florian Langenbuch, Fendt digitális termékspecialista.

It's Fendt. It's ONE. FendtONE

(x)


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Portfolio Digital Transformation 2022

  Lépéskényszerben a vállalkozások: aki nem digitalizál,le fog maradni!

  Tiszaújváros-Kelet-magyarországi Gazdasági Fórum 2022

  Ingyenes esemény a Tisia Hotelben