2020. július 12. vasárnap Izabella, Dalma

Hírek - Gépek

A Magtár Kft. a Steyr traktorok hivatalos forgalmazója

Az idéntől a Magtár Kft. az osztrák Steyr traktorok egyetlen hivatalos, közvetlen gyártói kapcsolattal - így teljes terméktámogatással - rendelkező magyarországi forgalmazója. A cég a szerviz- és az alkatrészellátást is kezeli.
 
 

A CNH cégcsoporton belül a Steyr traktorok prémium kategóriájú termékek - mondta a budapesti mezőgép-kiállításon Harald Boitllehner, a CNH Industrial Österreich GmbH üzletigazgatója. A traktorokat nemcsak Ausztriában, hanem a környező országokban és világ más tájain is forgalmazzák.

Az 55-300 lóerős Steyr traktorok forgalmazása mellett a Magtár Kft. kezeli a szerviz- és az alkatrészellátást is - közölte Kövesdi Sándor értékesítési vezető. Tóth János, a Magtár Kft. tulajdonos ügyvezető igazgatója pedig az MTI-nek elmondta: a cég a szántóföldi növénytermesztés gépeinek forgalmazásával foglalkozik.

A vállalat forgalma 2015-ben 5,5 milliárd, míg tavaly mintegy 6 milliárd forintot tett ki. Az idén a tervek szerint a Magtár Kft. forgalma 8 milliárd forint körül lesz. A cég árbevétele jelentősen függ a gazdálkodók pénzügyi lehetőségeitől, illetve a gépbeszerzést támogató pályázatok kiírásának ütemétől - mondta Tóth János.


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu