2020. július 16. csütörtök Valter

Hírek - Gépek

Itt van egy újabb mezőgépkereskedő, amelyik Case IH-t forgalmazhat!

A vetélytársakhoz képest kicsinek számító AGRI CS Magyarország Kft. nyerte el a CASE IH forgalmazási jogát. A cég a cseh Agrotec Group leányvállalata, akárcsak a New Holland márkát értékesítő Agrotec Magyarország Kft. A CASE IH-t eddig az Agro-Békés Kft. forgalmazta, ám nehéz anyagi helyzetbe került. Ettől függetlenül a békéscsabaiaknak is élő szerződésük van a cseh anyavállalattal.
 
 

Az AGRI CS Magyarország Kft. 2019 augusztusától hivatalos importőre lett a Case IH márkának, amely értékesítés, szerviz, garancia és alkatrészellátás terén is teljeskörűen ki tudja szolgálni az ügyfeleket. A cég a cseh Agrotec Group leányvállalata, akárcsak a New Holland márkát értékesítő és tavaly 21 milliárd forintos forgalmat bonyolító Agrotec Magyarország Kft. Az új mezőgépmárkát mégsem a magyar Agrotec kapta meg, hanem a 2017-ben alapított, 1 milliárd forintos árbevételű AGRI CS Magyarország Kft. Szollinger János, az AGRI CS kereskedelmi igazgatója szerint egyszerűen

a cseh üzletfilozófia része, hogy a különböző márkákat más-más kereskedelmi partneren keresztül értékesítik.

A CASE IH jelenlegi – nem kizárólagos – forgalmazója az Agro-Békés Kft., amely ellen - 13 milliárd forintos árbevétel mellett is - csődeljárás indult. A cégnek továbbra is élő importőri szerződése van a gyártóval, melynek értelmében továbbra is felelősséggel tartozik a teljes, Case IH márkát érintő üzleti tevékenységért.

Mostantól azonban az AGRI CS Magyarország Kft. is forgalmazza a teljes Case IH termékpalettát, traktorok, kombájnok, bálázók, teleszkópgémes rakodók széles kínálatával áll az ügyfelek rendelkezésére. A cég igyekszik felnőni az új feladathoz: eddig a nagyigmándi központban, valamint a kocsordi, kaposvári, és a simontornyai területi központokban szolgálták ki az ügyfeleket, de év végéig további 4 telephely nyitását tervezik.

A jelenleg 50 fős vállalatot 80 főre kívánják bővíteni, tehát sok új szakemberre lesz szükségük, érdemes lesz figyelni az állásajánlataikat.

“Nagyon elszántak vagyunk, hogy a magyar piacon a Case IH-val közös sikereket érjünk el, és várunk minden érdeklődőt a szeptember 5-8. közötti 32. Bábolnai Gazdanapokon, ahol a Case IH legújabb fejlesztéseit is bemutatjuk, valamint egy sajtótájékoztató keretében bővebb tájékoztatást adunk a márka körül kialakult helyzetről” - mondta Szollinger János, a cég kereskedelmi igazgatója.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu