2021. december 6. hétfő Miklós

Hírek - Gépek

Közös laboratóriumot hoz létre a Microsoft és a Kubota: mire készülhetnek?

A Kubota Corporation és a Microsoft bejelentették, hogy több éven át tartó stratégiai együttműködésbe kezdenek azért, hogy felgyorsítsák a Kubota digitális átalakulását. Az együttműködés keretén belül a Kubota át fogja költöztetni az információtechnológiai infrastruktúráját és a fontosabb vállalatirányítási rendszereit a Microsoft Azure felhőjébe.
 
 

Azzal, hogy a Microsoft Azure szabványát fogja használni, a Kubota az üzleti tevékenységének megerősítését és az innovációs folyamatok felgyorsítását tervezi, valamint azt, hogy átállnak egy megoldásalapú modellre, írta meg a Future Farming. A Kubota és a Microsoft mindemellett egy új mesterséges intelligencia és gépi tanulással foglalkozó laboratórium létrehozásán is elkezdett dolgozni, hogy felgyorsítsák az innovációs folyamatokat. A laboratóriumban új mesterséges intelligencia alapú megoldásokon dolgozó fejlesztőket fognak képezni, valamint a Kubota fog kísérleteket folytatni arról, hogyan is tudná beilleszteni a mesterséges intelligenciát az üzleti tevékenységeibe. Emellett itt fognak új mezőgazdasági, vízügyi infrastrukturális és környezetvédelmi szogáltatásokat fejleszteni az ügyfeleiknek.

 A Microsoft arra fogja felhasználni az Azure Machine Learning által megszerzett tudását és technológiáit, hogy segítse a Kubota mesterséges intelligenciával kapcsolatos kezdeményezéseit. Ezenkívül a vállalatok céljai között szerepel a fenntarthatóbb jövő érdekében olyan innovatív projektek indítása, amelyek során a Kubota és a Microsoft fenntarthatósági kezdeményezésein alapuló technológiákat fognak felhasználni.

Címlapkép: Getty Images

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Agrárszektor Konferencia 2021

  Agrártámogatási reform, pénzözön a vidékfejlesztésben, világpiaci árrobbanás, forradalmi agrárinnovációk, precíziós gazdálkodás, digitalizáció. 2 nap, 10+ órányi szakmai program, 70+ előadó