Közös laboratóriumot hoz létre a Microsoft és a Kubota: mire készülhetnek?

Közös laboratóriumot hoz létre a Microsoft és a Kubota: mire készülhetnek?

agrarszektor.hu
A Kubota Corporation és a Microsoft bejelentették, hogy több éven át tartó stratégiai együttműködésbe kezdenek azért, hogy felgyorsítsák a Kubota digitális átalakulását. Az együttműködés keretén belül a Kubota át fogja költöztetni az információtechnológiai infrastruktúráját és a fontosabb vállalatirányítási rendszereit a Microsoft Azure felhőjébe.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Azzal, hogy a Microsoft Azure szabványát fogja használni, a Kubota az üzleti tevékenységének megerősítését és az innovációs folyamatok felgyorsítását tervezi, valamint azt, hogy átállnak egy megoldásalapú modellre, írta meg a Future Farming. A Kubota és a Microsoft mindemellett egy új mesterséges intelligencia és gépi tanulással foglalkozó laboratórium létrehozásán is elkezdett dolgozni, hogy felgyorsítsák az innovációs folyamatokat. A laboratóriumban új mesterséges intelligencia alapú megoldásokon dolgozó fejlesztőket fognak képezni, valamint a Kubota fog kísérleteket folytatni arról, hogyan is tudná beilleszteni a mesterséges intelligenciát az üzleti tevékenységeibe. Emellett itt fognak új mezőgazdasági, vízügyi infrastrukturális és környezetvédelmi szogáltatásokat fejleszteni az ügyfeleiknek.

 A Microsoft arra fogja felhasználni az Azure Machine Learning által megszerzett tudását és technológiáit, hogy segítse a Kubota mesterséges intelligenciával kapcsolatos kezdeményezéseit. Ezenkívül a vállalatok céljai között szerepel a fenntarthatóbb jövő érdekében olyan innovatív projektek indítása, amelyek során a Kubota és a Microsoft fenntarthatósági kezdeményezésein alapuló technológiákat fognak felhasználni.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?