Új kutatóközpontot nyitott a Corteva Európában

Új kutatóközpontot nyitott a Corteva Európában

agrarszektor.hu
A Corteva Agriscience megnyitotta új Vetőmag Csávázás Technológiai Központját Délnyugat-Franciaországban, azzal a céllal, hogy segítse az európai gazdálkodókat, hogy a lehető legjobban védett vetőmaggal rendelkezzenek a vetés idejére és még eredményesebb legyen a gazdálkodásuk. Az aussonnei a Corteva első európai, világszerte pedig a harmadik csávázási központja - derült ki a vállalat közleményéből.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Új Vetőmag Csávázás Technológiai Központot nyitott a Corteva Agriscience Délnyugat-Franciaországban. Az aussonnei a vállalat első európai, világszerte pedig a harmadik csávázási központja. A kutatási munka a szolgáltatásfejlesztésekre többek között az új vetőmag csávázási megoldásokra fog összpontosítani, hogy segítsen a gazdálkodóknak megfelelni a változó kihívásokra a mezőgazdaságban. A csávázás segít megvédeni a fiatal növényeket a kártevőktől és a betegségektől és elősegíti a csíranövény erőteljes fejlődését, ami megalapozza a magasabb termés lehetőségét.

A Csávázás Technológiai Központok kutató laborként, vizsgálóközpontként és vetőmag csávázási üzemként működnek, szigorú folyamatokkal a vetőmag csávázási technológiák felfedezésére, összeállítására és tesztelésére. Ez az eljárás lehetővé teszi, hogy a vetőmag csávázás védelmet és megoldást biztosítson a mezőgazdasági kihívásokkal szemben, értéket teremtve a termelők számára. Ennek eredményeként több gazdálkodó profitálhat a vetőmag csávázás innovációiból, amelyek biztosítják a kijuttatási dózis pontosságát, a jobb szántóföldi teljesítményt és a gazdálkodók profitjának növelését, valamint összhangban a Corteva Agriscience fenntarthatósági kötelezettségvállalásával, a fenntarthatóságot.

Az új központ (Fotó: Corteva)

A Vetőmag Csávázás Technológiai Központ az üzleti partnerekkel is együttműködik, hogy szolgáltatásokat és tesztelési lehetőséget biztosítson a vetőmag csávázási technológiák minőségének javítására. Igor Teslenko, a Corteva Agriscience európai elnöke szerint az első Vetőmag Csávázás Technológiai Központ megnyitása Európában jó hír, ez az innováció segíteni fogja a szükséges eszközök biztosítását a gazdálkodók számra, amelyek a fenntarthatóbb élelmiszertermeléshez kellenek. A szakember hozzátette, hogy mivel a csávázási technológiák közvetlen a vetőmag felületére kerülnek, nem pedig szántóföldi kijuttatásra, segíthetnek csökkenteni a mezőgazdaság ökológiai lábnyomát.

Hiszünk az együttműködésen alapuló megközelítésben - ezért együttműködő partnereink számára is lehetővé tesszük a hozzáférést formulációinkhoz és tesztelési szolgáltatásainkhoz. Ezzel is támogatva a gazdálkodókat, hogy a lehető legjobb termékekhez férjenek hozzá a piacon. A Corteva Agriscience közel 6 millió eurót fektetett be ebbe a projektbe, hogy tovább erősítse a vetőmag portfólió kínálatát. Mi egy olyan vállalat vagyunk, aki figyel a termelőkre és a fogyasztókra és ez a központ segít a gazdálkodóknak a termelékenység növelésében, miközben kielégíti a fenntarthatóbb mezőgazdaság iránti fogyasztói igényeket

- mondta Igor Teslenko.

(Címlapkép forrása: Corteva)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?