2020. május 28. csütörtök Emil, Csanád

Hírek - Gépek

Már Magyarországon is elérhető: ez a szoftver minden gazdának segítséget nyújthat

Mostantól a magyar gazdák számára is elérhető a Syngenta farmenedzsment szoftvere. Az új program gyorsítja és egyszerűsíti az adminisztrációt a gazdálkodásban, valamint áttekinthetően tárolja a költségeket, a bevételeket és az árukészleteket is. Moduljai között időjárás-előrejelzés és intelligens kártevő riasztási rendszer is van, az adatokhoz pedig bárhol és bármikor hozzáférhetnek a felhasználók számítógépen és okoseszközön egyaránt.
 
 

Ma egy mezőgazdasági vállalkozónak széleskörű ismeretekkel kell bírnia a menedzsment, a számvitel területén, és folya-matosan naprakész információkkal kell rendelkeznie cége pénzügyi helyzetéről - írja közleményében a Syngenta. Ez komoly terhet jelent ma minden agrárvállalkozó számára. A digitális átállás nemcsak az információszerzésben és tartalomfogyasztásban jelentkezik, hanem olyan szoftverek használatában, amelyek segítik a cégvezetőket a hatékony és gyors üzletvitelben, ezért mostantól a magyar gazdák számára is elérhető a Syngenta farmenedzsment szoftvere, amely gyorsítja és egyszerűsíti az adminisztrációt a farmgazdálkodásban.

A nyár egyik legfontosabb és legszínvonalasabb eseménye a Kelet-magyarországi Agrárfórum, amelyet augusztus 9-én rendez meg Hajdúböszörményben a Portfolio gazdasági portál. A konferencia napirendre veszi az agrárium legjelentősebb és legaktuálisabb témáit az ágazat csúcsvezetőinek és döntéshozóinak részvételével. Szó lesz a magyar agrárgazdaság agrárpolitikai célkitűzéseiről, a nagy horderejű földszabályozási változásokról, a nyereséges növénytermelés alapvető feltételeiről és az állattenyésztés előtt álló fejlesztési-piaci lehetőségekről. A konferencia a Hajdúsági Expó programsorozatába illeszkedik, amely a térség legnagyobb agrárkiállításával és gépshow-jával is várja az érdeklődőket. Az augusztus 9-i konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráljon most!

A szoftver lehetővé teszi a jogszabályoknak megfelelő jelentések gyors elkészítését. A felhasználók számára áttekinthetően tárolja a költségeket, bevételeket, árukészleteket, és segít a munkafolyamatok hatékonyságának tervezésében. Moduljai között időjárás-előrejelzés és intelligens kártevő riasztási rendszer segíti a gazdálkodót, aki a felhőben tárolt adataihoz bárhol, bármikor hozzáférhet számítógépén, vagy okoseszközein. Az innovatív megoldás hagyományos, integrált, vagy organikus gazdálkodásban dolgozók számára is egyformán jól használható, területmérettől függetlenül mindegy, hogy gyümölcsöt, zöldséget vagy klasszikus szántóföldi kultúrákat termesztenek.


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  A szakértő szemével

  Támogató:
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu