Válassza a biztos utat!

Válassza a biztos utat! (x)

agrarszektor.hu
Készleten lévő gépek fix forintos áron az AXIÁL-tól.

Az idei tavasz még több kihívás elé állította az agrártermelőket, hiszen a termelés szempontjából kulcsfontosságú időszakot a csapadékszegény időjárás mellett még kiszámíthatatlanabbá tette az eddig teljesen ismeretlen koronavírus és az ezzel járó intézkedések is. Május elejére úgy tűnik, hogy a helyzet normalizálódott, azonban a járvány következményei még éreztetik hatásukat.

 

Az agráriumban - a stratégiai szerepének köszönhetően - a munka nem állt le a kritikusabb hónapok alatt sem. A gyártók nagy része kénytelen volt néhány hétre a termelését részben vagy egészében szüneteltetni. Ennek hatásai nyilván hosszú ideig érezhetőek lesznek a szállítási határidőkben is, amíg a kiesett termelést be tudják hozni. Az euróárfolyam változásai is éreztetik hatásukat itthon, ami további fejtörést okoz a beruházást fontolgató gazdálkodó számára.

Az AXIÁL ehhez kínál megoldást, ugyanis a "Válassza a biztos utat!" kampánya keretében készletes gépkínálatát, fix forint áron hirdeti az érdeklődőknek. A közkedvelt modellek, többféle felszereltségi szinten raktárról, azonnal elérhetők.

A Fendt közkedvelt típusa - Fendt 300 Vario

A 100-133 lóerő közötti teljesítménytartományban elérhető modellek smartphone-optikájú kijelzővel, Profi Joystick-kal és 7½-os Varioterminal-lal érhetők el. Az Fendt 300-as szériája az egyik legkedveltebb modell, amit elsősorban univerzalitásának, a kis- és közepes traktorok között kimagasló prémium minőségének köszönhet.

Minden második teleszkópos rakodógép - Manitou

A hazai teleszkópos rakodók terén meghatározó szerepet betöltő Manitou márka közkedvelt típusa, az MLT 737 130 PS rakodó is akár azonnal hadra fogható. PREMIUM felszereltségű, 150 liter/perc teljesítmény LSU szivattyúval szerelt, 130 lóerős rakodókról beszélünk, 6/3 Powershift váltóval. Ezek a gépek közkedvelt típusok itthon is, hiszen a NewAg széria tagjaiként kifejezetten a mezőgazdaság igényeire készültek. A csomaghoz egy raklapvilla tartozik, de természetesen számos munkaeszköz is rendelhető a géphez.


Berthoud Sprinter - vontatott permetezőgép

A francia Berthoud a permetezés úttörőjének tekinthető, hiszen 1895 óta foglalkozik permetezőgépek gyártásával. A Sprinter elsősorban a kis- és közepes gazdaságok számára kínálhat hosszú távon megoldást. A gépek meghatározó részegységei a szivattyúk, a permetlé-szabályzás, a szórókeret felfüggesztések mind saját fejlesztések eredményei. A 2500 literes (+5%) tartálytérfogatú vontatott permetezőgép nagy sebességű munkavégzésre képes. Az 50-250 cm közötti magasságban állítható, 18 illetve 24 méter munkaszélességű kereten, jól védett helyen helyezkednek el a permetlé vezetékek és rajtuk a négy állású fúvókatartók 1 garnitúra légbeszívásos fúvókával szerelve. A szórókeret gyárilag 4 szakasszal van szerelve.

A permetezési-, tisztítási-, és keverési funkciókat egy COMET gyártmányú, BP280 (280 liter/perc) típusú membrán-dugattyús szivattyú szolgálja. A felszíváshoz egy 6 fm méretű felszívótömlő áll rendelkezésre.
A hektáronkénti kijuttatandó lémennyiség szabályozása egyszerűen kezelhető, szintén saját fejlesztésű DPTronic computerrel történik. Nem átfolyásmérőt használ, hanem nyomásadatok alapján számol, így nagyobb rugalmassággal követi le a munkasebesség ingadozásokat, valamint a táblavégi bekezdéseknél gyorsabb reakcióval számolhatunk.

Gépakció

Menjen biztosra, válasszon raktáron lévő fix forintos árú közkedvelt modelljeink közül. A tájékoztatás nem teljes körű! Az ajánlatban szereplő gépek új gépek. Pontos műszaki tartalomért, bővebb információért, keresse gépes területi képviselő kollégáinkat, a kotrógépek esetén pedig az építőgépes területi képviselőinket! Elérhetőségeiket megtalálják itt és ezen a weboldalon. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és a készlet erejéig érvényesek!

(x)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?