2019. január 19. szombat Sára, Márió

Hírek - Karrier

Fazekas nem folytatja tovább - Ki az utóda?

Nem vállalja az újabb négy évre szóló megbízást Fazekas Sándor, az agrártárca vezetése helyett a Fidesz-frakció munkáját erősítené az új kormányzati ciklusban.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Ahogy azt április 11-én az agrárszektor.hu is valószínűsítette, lemond tisztségéről a Földművelésügyi Minisztérium vezetője, Fazekas Sándor. A Magyar Időknek adott interjúban a miniszter elmondta, hogy az agrártárca vezetése helyett a Fidesz-frakció munkáját erősítené az új kormányzati ciklusban. Az utódját már kijelölték, személyéről hamarosan a miniszterelnök ad tájékoztatást. A 24.hu információi szerint Fazekas utódja Nagy István lesz, aki jelenleg a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára.

Fazekas Sándor 2010-ben került a tárcavezetői posztra, először vidékfejlesztési, majd földművelésügyi miniszterként dolgozott, ezzel az elmúlt száz év leghosszabb ideig regnáló minisztere lett.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

    Agrometeorológia

    IDŐJÁRÁSA
    Itt keressen minket
    © 2017. Agrárszektor.hu