2019. július 22. hétfő Magdolna

Hírek - Karrier

Potenciális foglalkoztatókat várnak az állatorvosok állásbörzéjére

A tavalyi első, állatorvosoknak szóló állásbörze sikerén felbuzdulva újabb, potenciális munkáltatóknak és lelkes pályakezdőknek szóló eseményt szerveznek idén is az Állatorvostudományi Egyetemen.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

A 2019. március 27-én (9:30 – 17:00) az Állatorvostudományi Egyetemen (1078 Budapest, István utca 2.) sorra kerülő rendezvényen a meghatározó hazai munkaadók mellett nemzetközi cégek és kiállítók várják a lelkes, frissdiplomás szakembereket, pályakezdőket.

Tavaly több mint 40 kiállító és cég képviseltette magát az eseményen, idén viszont még több vállalkozásnak és cégnek szeretnének megjelenési lehetőséget biztosítani, akik betekintést engedhetnek a tevékenységükbe, bemutathatják termékeiket és álláslehetőségeiket, sőt lehetőségük van céges prezentációra is.

Jelentkezni lehet kiállítónak 2019. március 15-ig. Bővebb információ: bandy.pal@gmail.com

Az állatorvosi szakma népszerű Magyarországon, bár igaz, hogy egyre nagyobb hányadát a hobbiállatokra specializálódott szakemberek képzése teszi ki. Az agrárszektor.hu az alábbi cikkben közölt interjút Dr. Sótonyi Péter professzorral, az Állatorvostudományi Egyetem rektorával.

Itt pedig arról írtunk, hogy a magyarországi állatorvosi praxisok száma és bevételei is folyamatosan nőnek. A képzés a városi életforma terjedésével és a társállatok számának növekedésével egyre biztosabb kenyeret ad a szakma iránt érdeklődőknek.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most extra kedvezményes áron >>

  Kelet-magyarországi Agrárfórum 2019

  Ingyenes rendezvény >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu