2020. december 5. szombat Vilma

Hírek - Karrier

Potenciális foglalkoztatókat várnak az állatorvosok állásbörzéjére

A tavalyi első, állatorvosoknak szóló állásbörze sikerén felbuzdulva újabb, potenciális munkáltatóknak és lelkes pályakezdőknek szóló eseményt szerveznek idén is az Állatorvostudományi Egyetemen.
 
 

A 2019. március 27-én (9:30 – 17:00) az Állatorvostudományi Egyetemen (1078 Budapest, István utca 2.) sorra kerülő rendezvényen a meghatározó hazai munkaadók mellett nemzetközi cégek és kiállítók várják a lelkes, frissdiplomás szakembereket, pályakezdőket.

Tavaly több mint 40 kiállító és cég képviseltette magát az eseményen, idén viszont még több vállalkozásnak és cégnek szeretnének megjelenési lehetőséget biztosítani, akik betekintést engedhetnek a tevékenységükbe, bemutathatják termékeiket és álláslehetőségeiket, sőt lehetőségük van céges prezentációra is.

Jelentkezni lehet kiállítónak 2019. március 15-ig. Bővebb információ: bandy.pal@gmail.com

Az állatorvosi szakma népszerű Magyarországon, bár igaz, hogy egyre nagyobb hányadát a hobbiállatokra specializálódott szakemberek képzése teszi ki. Az agrárszektor.hu az alábbi cikkben közölt interjút Dr. Sótonyi Péter professzorral, az Állatorvostudományi Egyetem rektorával.

Itt pedig arról írtunk, hogy a magyarországi állatorvosi praxisok száma és bevételei is folyamatosan nőnek. A képzés a városi életforma terjedésével és a társállatok számának növekedésével egyre biztosabb kenyeret ad a szakma iránt érdeklődőknek.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu