2021. szeptember 26. vasárnap Jusztina

Hírek - Karrier

Új, egyetemistának szóló agrárképzés indul Magyarországon: itt lehet rá jelentkezni

Neves agárágazati szakértők, coachok és vállalatvezetők bevonásával indul útjára az Agrovirtus LeadersLab vezetőképző program, mely keretében egy szemeszteren keresztül húsz hallgatónak van lehetősége ingyenesen fejleszteni agrár-menedzsment kompetenciáit, tudhattuk meg az Agrovirtus közleményéből.
 
 

Az egyetemistáknak szóló digitális agrár esettanulmány versenyként népszerűvé vált Agrovirtus tehetséggondozási program szervezői a 2021-es évet egy újabb rendhagyó, és egyben hiánypótló programmal kezdik. Útjára indul ugyanis az Agrovirtus LeadersLab, melyben az év első felében, mintegy húsz hallgatónak van lehetősége a „Jövő agráriumának menedzsment kompetenciái” nevű képzés 14 hete alatt izgalmas, jövőbe mutató témákat feldolgozni neves vállalati és ágazati szakemberek segítségével. A képzés portfóliójába olyan témák tartoznak, mint digitalizáció, stratégiai tervezés, vagy adatalapú döntéstámogatás. A hallgatók vezetői készségeit (például időgazdálkodás, kommunikáció, csapatkoordináció stb.) professzionális trénerek fejlesztik.

(Forrás: Agrovirtus)

Az Agrovirtus főtámogatójának, az AgroVIR Kft.-nek köszönhetően mind a húsz felvételt nyert hallgató térítésmentesen veheti igénybe a képzést, mely februárban, online környezetben rajtol. A képzés feltétele azonban, hogy csak olyan hallgatók jelentkezhetnek, akik az Agrovirtus verseny korábbi kiírásaiban már részt vettek. A szervezők január 30-ig várják a tehetséges fiatalok regisztrációját, amit írásbeli majd szóbeli felvételi vizsga követ. A programról bővebb információ az alábbi oldalon olvasható.

Címlapkép: Getty Images

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu