Komposztálni menő: ha jól csináltad, most pénzt is kaphatsz érte

agrarszektor.hu
Idén is meghirdették a Komposztáló-szépségversenyt a magyar kertészek számára, a legszebbre szavazás pedig a napokban kezdődött el. November 31-ig lehet szavazni a legszimpatikusabbra, eredményt pedig december 1-én hirdetnek majd.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Második alkalommal rendezte meg a hulladekvadasz.hu a Komposztáló-szépségversenyt, amelyben az a kertész nyer, akinek a képére a legtöbb szavazat (lájk) érkezik. A szavazás november 3-án indult, és egészen a hónap végéig tart. Az eredményhirdetésre december 1-én kerül majd sor. A nyertes nem csak a komposztáló-szépségverseny győztesének járó elismerést kapja meg, de egy 20 000 forint értékű vásárlási utalvány is az övé lesz. 

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. 

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?