Már márciusban egyetértés születhet a KAP jövőjéről

agrarszektor.hu
Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter Dacian Ciolosszal, az Európai Bizottság mezőgazdaságért felelős biztosával egyeztetett a magyar elnökség feladatairól. Áttekintették a Közös Agrárpolitikával (KAP), az élelmiszerminőséggel és a tejpiaccal kapcsolatos elképzeléseket, tervezeteket.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Sándor hangsúlyozta, az Európai Uniónak erős, innovatív, a kihívásokra reagálni képes, két pilléren nyugvó agrárpolitikára van szüksége, amely biztosítja a kontinens élelmiszer-ellátását, a mezőgazdaság versenyképességét és a vidék megmaradását. Elmondta, bízik abban, hogy 2011 márciusára sikerül konszenzust kialakítani a KAP-ról. A miniszter fontos feladatának tekinti azt is, hogy a tejszektor lehetséges támogatásáról is megállapodás szülessen.

Dacian Ciolos hangsúlyozta: hazánknak az elnökség alatt alkalma lesz befolyásolni a közös agrárpolitika kérdéseit. Hozzátette, a bizottság minden segítséget megad majd Magyarországnak.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?