Saját gyártású kézfertőtlenítővel rukkolt elő a nagy magyar kukoricafeldolgozó

agrarszektor.hu
Több mint 1600 darab saját gyártású, orvosi minőségű alkoholból előállított kézfertőtlenítőt adományozott a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarának (NAK) a Hungrana Kft. Ez a mennyiség szinte a teljes falugazdász-hálózat szükségletét fedezi az egységes kérelmek beadásának idejére.

Agrárium 2023 konferencia

Az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye Kecskeméten: a konferencia célja, hogy bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét. Minden hazai agrárszereplőnek elengedhetetlen információs forrás!

A Hungrana Kft. a társadalmi felelősségvállalás jegyében 1675 darab saját gyártású, orvosi minőségű alkoholból előállított kézfertőtlenítőt adományozott a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarának - írja a Hungrana. Ez a mennyiség a teljes falugazdász-hálózat szükségletének jelentős hányadát fedezi az egységes kérelmek beadásának idejére.

Reng Zoltán és Győrffy Balázs (Forrás: NAK)
Forrás: NAK

Április elején megkezdődött az idei egységes kérelmek beadása, melyben a NAK falugazdászai segítik a gazdálkodókat a koronavírus-járvány okozta helyzetben. A Hungrana Kft. kiemelten fontosnak tartja az agrárium résztvevőinek támogatását ezekben a nehéz, sok kihívással terhelt időszakban is. A megfelelő védelem érdekében a cég fél literes kiszerelésű, a szabadegyházi gyárban előállított kézfertőtlenítőszereket adományozott a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarának, melyet teljes egészében a falugazdászok részére juttatnak el.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.
EZT OLVASTAD MÁR?