Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2022.10.23. vasárnap

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2022.10.23. vasárnap

agrarszektor.hu
A látási viszonyok délelőtt lassan, fokozatosan javulnak - derül ki az Agrárszektor vasárnapi (2022.10.23.) országos középtávú előrejelzéséből. Jó lenne kimenni a földekre, de nem tudja vigyen-e magával gumicsizmát? Permetezne, de lehet, hogy lesz szél? Eljött a betakarítás ideje, de nem biztos benne, hogy ezt a meteorológia is így gondolja? Segítünk! Mutatjuk, milyen időjárás várható a mai, vasárnapi (2022.10.23.) napon.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Vasárnap reggel az ablakon kinézve, nem biztos benne, hogy zavartalanul elvégezheti a napi munkákat? Tudni szeretné várható-e csapadék, lesz-e szél, esetleg lehet-e viharra számítani? Kíváncsi rá, hogy permetezésre alkalmas-e az időjárás, esetleg az ország különböző agrometeorológiai térképei érdeklik? Itt az Agrárszektor napi időjárásjelentése. Ilyen időjárásra készüljön a mai, vasárnapi (2022.10.23.) napon.

2022.10.23. vasárnap: A látási viszonyok délelőtt lassan, fokozatosan javulnak. Változóan, időszakosan erősen felhős idő valószínű hosszabb-rövidebb napsütéssel. Az ország döntő részén nem várható csapadék, de néhol, főleg a déli megyékben a déli óráktól gyenge eső nem kizárt. A déli szél általában mérsékelt marad, a Dunántúlon fordulhatnak elő helyenként élénkebb lökések.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 21 fok között valószínű.
A késő esti hőmérséklet 8 és 17 fok között alakul.

Orvosmeteorológiai tájékoztató: Fronthatás nem várható.

A következő napon várható időjárás

2022.10.24 hétfő: Az északkeleti megyékben a köd, illetve rétegfelhőzet tartósabban meg is maradhat. Az ország többi részén közepesen felhős idő várható többórás napsütéssel. Estig érdemi csapadékra nem kell számítani, akkortól eső, zápor helyenként már előfordulhat. Élénk, néhol erős lökések kísérhetik a déli, délnyugati szelet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 25 fok között várható, de a hosszabb ideig felhős, ködös északkeleti tájakon 15, 18 fok valószínű.

Friss híreink:

Ellepték a lehullott falevelek a kerted? Így szabadulhatsz meg tőlük a legkönnyebben

Nagy fejtörést tud okozni a lehulló falevelek eltakarítása kertünkből, sokan a legegyszerűbb utat választják, elégetik vagy bezsákolják. A lombtakarítás nem kell, hogy problémát okozzon, ezért adunk pár ötletet a hasznosítására!

Hamarosan forgalomba kerülhet a belga traktorcsoda: ettől mindenkinek leesik az álla

Egy svájci és egy olasz traktorgyártó céggel közösen elektromos traktort fejlesztett ki a belga Keestrack gépgyártó. A gép névleges teljesítménye 54, maximális teljesítménye pedig 87 lóerő lesz.

Fillérekből termesztheted otthon ezt a szuperélelmiszert: és még kert sem kell hozzá

Az ízletes, látványos ételeket mindenki szereti, nem véletlen, hogy a mikrozöldek is nagy népszerűségnek örvendenek. Roppant egészséges, ráadásul igen mutatós, legyen szó szendvicsekről, levesről, tésztákról, salátákról vagy bármilyen főételről, egy pillanat alatt feldobhatjuk vele a remekművünket. Arról nem beszélve, hogy látványuk mellett az ízük sem elhanyagolható. Azonban egyáltalán nem tartozik az olcsó élelmiszerekhez, főleg nem a jelenlegi helyzetben. Éppen ezért érdemes megragadni a magokat, és nekikezdeni a saját, házi termesztésnek. Egy biztos: nem fogjuk megbánni. Mi pedig megmutatjuk, hogyan vágjunk bele.

NEKED AJÁNLJUK
Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda
Növény

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda

Reggel, délelőtt többnyire derült vagy gyengén felhős, napos idő várható, majd a déli óráktól megnövekszik a felhőzet, és elszórtan záporeső is kialakul, az Északi-középhegységben hózápor, délnyugaton egy-egy zivatar is előfordulhat

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?