Váratlan hírek jöttek az orosz gabonáról: ezt sokan nem gondolták volna

MTI
Oroszország tavalyi gabonatermése153,8 millió tonna volt, nagyobb a 2021. évi 121,4 millió tonnánál és a 2020. évi 133,5 millió tonnánál is - áll az orosz statisztikai hivatal, a Roszstat ismertetett jelentésében. Ezen belül a búzatermés tavaly 104,43 tonnára ugrott az előző évi 76,1 millió tonnáról.

Fenntartható élelmiszergyártás – Ez a jövő befektetése?

Személyes befektetői klubon mutatjuk be a tőzsdei kibocsátásra készülő Civita Group tevékenységét, működését, az iparágban rejlő potenciált. A magyar családi, kukoricafeldolgozó vállalkozás fenntartható módon állítja elő termékeit, melyek csak természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, a teljesértékű és változatos táplálkozáshoz igazodva. A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

A rozstermés 1,7 millió tonnáról 2,2 millió tonnára emelkedett, kukoricából ugyanakkor kevesebb termett, a 2021. évi 15,2 millió tonna után tavaly 11,8 millió tonna. Cukorrépából tavaly 41,7 millió tonnát takarítottak be az egy évvel korábbi 41,2 millió tonna után, a burgonyatermés pedig 17,9 millió tonnáról 18,7 millió tonnára nőtt az orosz statisztikai hivatal jelentése szerint.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Vállalati Energiabeszerzés 2023
Uniós és hazai szabályozási keretek, várható gáz- és áramalakulás a háború és a gáztároló feltöltési kihívások nyomán
EZT OLVASTAD MÁR?