Olyan meleg jön Magyarországon, amilyen már rég volt: mutatjuk, hol, mi várható

Olyan meleg jön Magyarországon, amilyen már rég volt: mutatjuk, hol, mi várható

agrarszektor.hu
Kedden kissé felemás lesz hazánk időjárása. Míg a keleti, délkeleti országrészben naposabb, nyáriasan meleg időre lehet számítani, és a 25 fokot is átléphetjük, addig nyugaton felhősebb, csapadékosabb, kicsit hűvösebb időre kell készülni. Így május második napja nagy eséllyel nyári napot hozhat. Az ezt követő napokban azonban többfelé fordulhat elő eső, zápor, ami pár fokkal lehűti majd a levegőt.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Nyugatról egy hullámzó frontrendszer éri el az országot, ami erősen felhős, borongós időt okoz a nyugati országrészben. A délutáni és esti órákban már egyre több helyen alakulhat ki eső, zápor a Dunántúlon - írja az Időkép. A csúcshőmérsékletek itt 16-23 fok között alakulnak, a Tiszántúlon azonban ennél melegebb időre készülhetnek.

Keleten főleg fátyolfelhők szűrik majd a napsütést, és kevés esély lesz a csapadékra. A lassan araszoló front előtt feltámadó déli, délkeleti szél pedig melegebb levegőt szállít az ország ezen részébe. Ennek eredményeként a legmagasabb hőmérséklet 21-25 fok között alakul majd, de délkeleten néhol 25 fok fölé is melegedhet a levegő.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?