Hatalmas baleset történt egy török gabonasilóban, többen megsérültek

Hatalmas baleset történt egy török gabonasilóban, többen megsérültek

MTI
Legalább tízen megsérültek hétfőn a nyugat-törökországi Derince kikötője melletti gabonasilókban bekövetkezett robbanásban - közölte Seddar Yavuz, Kocaeli tartomány kormányzója. A robbanás helyi idő szerint délután 14 óra 40 perc körül következett be.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

A kormányzó közölte, hogy az előzetes vizsgálatok alapján a gabonapor lobbanhatott be, amikor a gabonát áttöltötték hajóról a magtárba. Hozzátette, hogy mindemellett minden lehetséges okot vizsgálnak. Seddar Yavuz azt is elmondta, hogy a sérültek közül kettőt súlyos állapotban kórházba kellett szállítani.

A szállítmányozási minisztérium tájékoztatása szerint hajók nem rongálódtak meg a robbanásban. Az Anadolu állami hírügynökség tudomása szerint egy épület is összedőlt a történtek következtében. A közösségi médiában megjelent felvételeken látni lehetett, hogy sűrű füst kígyózik a térség felett. Sajtóbeszámolók szerint a robbanást még a szomszédos tartományokban is hallani, illetve érezni lehetett.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?