Nagyot esett ennek a zöldségnek az ára Ukrajnában: mi történik a szomszédban?

Nagyot esett ennek a zöldségnek az ára Ukrajnában: mi történik a szomszédban?

agrarszektor.hu
Az ukrán AgroTimes jelentése szerint Nyugat-Ukrajna legnagyobb nagybani piacán, a Lviv (Lvov) melletti Shuvar központban az ősz első napjaiban nagyot esett a legfontosabb zöldségek ára. A paradicsom ártartomány a korábbi 15-30 UAH/kg-ról 7-40 UAH/kg-ra (145-290 Ft/kg), az uborkáé pedig a korábbi 10-30 UAH/kg sávról 7-14 UAH/kg (67-135 Ft/kg) közötti szintre esett.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Az árak csökkenése nem érintette a paprikát, a kaliforniai paprika ára 30-45 UAH/kg ( Ft/kg), a Belozerka 25-35 UAH/kg (240-338 Ft/kg), a csípős pedig 60-100 UAH/kg (580-970 Ft/kg) körül alakul. A csemegekukoricát a Shuvar piacon 5 UAH/cső (50 Ft/cső) áron kínálták szeptember 8-án - írja a FruitVeB.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?