Derült, de párás hétfő elé nézünk

Derült, de párás hétfő elé nézünk

MTI
Hétfőn túlnyomóan derült idő várható országszerte, de éjszaka párássá válik a levegő, így ködös reggelre ébredhetünk.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Közép-Európa fölött anticiklon terül el, amely kontinensünk nagyobb részén nyugodt időjárást eredményez.

Másutt azonban napos, száraz az idő. Az anticiklont ciklonok, illetve frontok veszik körül, emiatt Európa nyugati partvidékén, továbbá az északi és keleti országokban jóval változékonyabb, felhősebb, csapadékosabb az időjárás.

Szárazföldünk nagyobb részén enyhe az idő, a legmelegebb továbbra is az Ibériai-félszigeten van, ott néhol 25 fok fölötti maximumok is előfordulnak. A Kárpát-medencére is az anticiklon lesz hatással, az éjszaka képződő köd hétfőn még nem marad meg tartósan, így alapvetően sok napsütésre számíthatunk.

Enyhe idő várható

Magyarországon hétfő éjfélig várhatóan a keleti határszélen is csökken a felhőzet, és túlnyomóan derült idő várható országszerte.

Csapadék nem várható, hétfőn a Kisalföld térségében élénkülhet meg időnként a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -1 és -6 fok között alakul, de a hidegre érzékeny helyeken ennél több fokkal alacsonyabb értéket is mérhetünk. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn általában 4 és 9 fok között valószínű.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?