Derült, de párás hétfő elé nézünk

Derült, de párás hétfő elé nézünk

MTI
Hétfőn túlnyomóan derült idő várható országszerte, de éjszaka párássá válik a levegő, így ködös reggelre ébredhetünk.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Közép-Európa fölött anticiklon terül el, amely kontinensünk nagyobb részén nyugodt időjárást eredményez.

Másutt azonban napos, száraz az idő. Az anticiklont ciklonok, illetve frontok veszik körül, emiatt Európa nyugati partvidékén, továbbá az északi és keleti országokban jóval változékonyabb, felhősebb, csapadékosabb az időjárás.

Szárazföldünk nagyobb részén enyhe az idő, a legmelegebb továbbra is az Ibériai-félszigeten van, ott néhol 25 fok fölötti maximumok is előfordulnak. A Kárpát-medencére is az anticiklon lesz hatással, az éjszaka képződő köd hétfőn még nem marad meg tartósan, így alapvetően sok napsütésre számíthatunk.

Enyhe idő várható

Magyarországon hétfő éjfélig várhatóan a keleti határszélen is csökken a felhőzet, és túlnyomóan derült idő várható országszerte.

Csapadék nem várható, hétfőn a Kisalföld térségében élénkülhet meg időnként a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -1 és -6 fok között alakul, de a hidegre érzékeny helyeken ennél több fokkal alacsonyabb értéket is mérhetünk. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn általában 4 és 9 fok között valószínű.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tavasz lesz a jövő héten
Növény

Tavasz lesz a jövő héten

Az enyhe, tavaszias idő a jövő héten is folytatódik, a borús hétfő után napsütéses időszak következik.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?