Biztosítsa be a helyét Debrecenbe a KUKORICA és BÚZA Konferenciára!

Biztosítsa be a helyét Debrecenbe a KUKORICA és BÚZA Konferenciára!

agrarszektor.hu
Kaposváron nagy sikerrel lezajlott, 2020. január 16-án Debrecenben folytatódik a IV. KUKORICA és BÚZA Konferenciasorozat a Magro.hu szervezésében. Az esemény fókuszában idén a mérés, a pontosabb, professzionálisabb termesztés áll, mindazok az újdonságok bemutatásával, amelyek segítik a gazdálkodást a magasabb terméshozam elérésében.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A debreceni KUKORICA és BÚZA Konferencián 17 kiváló szakember mutatja be 1 nap alatt a legújabb fejlesztéseket és tippeket a talajelőkészítésétől, a vetőmagok-, a növényvédő szerek-, a műtrágyák helyes kiválasztásán át a betakarításig. 17 előadáson és egy izgalmas és provokatív kerekasztal beszélgetésben vitatják meg, hogy tényleg csak több milliós gépberuházásokkal lehet-e ma több kukoricát és búzát hatékonyabban termelni vagy van ennek más módja is? Melyek azok az adatok és mérési lehetőségek, amelyeket minden gazdálkodónak ismernie kell, és amelyek hozzásegítenek a nagyobb terméshez és profithoz. 6 kiváló szakember és a beszélgetés moderátora bizonyítja, hogy mindenkinek lehet újat mondani a kukorica- és/vagy búzatermesztésről, és hogy nem többet kell dolgozni, hanem másképpen; és más megközelítésben!

Helyszín és időpont: 

2020. január 16., 9.00-17.00-ig, SZUSZ Park, céges rendezvény és szabadidőpark, Debrecen, Kalocsa u. 5.

2019. december 12., 9.00- 17.00 - ig, Kaposvári Egyetem, Agrár-és Környezettudományi Kar (lezajlott)

Miről lesz szó?

A Magro azt ígéri, hogy az idei konferenciáján megmutatja, melyek azok a lehetőségek, innovációk a termesztési ciklusban, amelyeket minden gazdálkodónak ismernie kell ahhoz, hogy hatékonyságban utolérjék a Nyugatot.

Témák a rendezvényen:

  • Hogyan és miért tud a karcolásos talajműveléssel költséget spórolni?
  • Milyen eredményekre képesek a legjobb martonvásári kukorica hibridek és búzafajták?
  • Mire képes a Duo Sytem technológia a kukorica növényvédelmében?
  • Hogyan néz ki a talajközpontú tápanyag-ellátás a gyakorlatban?
  • Miként kell a növényi stresszkezelést profi módon végezni?
  • Milyen gabonát kell termeszteni ahhoz, hogy az állattartóknak magasabb áron lehessen azt értékesíteni?
  • Hogyan támogatja egy bank az adatalapú döntéseket?
  • Hogyan lehet egy új, digitális alkalmazás bevonásával a gazdálkodást még jobban mérhetővé, nyomon követhetővé tenni, a szakmai döntések időzítését optimalizálni.
  • Mi az a nagy hiba, amit háromból 2 gazdálkodó elkövet a gabonaértékesítéskor és azért sok pénzt dob ki az ablakon?
  • Hogyan lehet a talajvizsgálat és levélanalízis alapján a termésbiztonságra alapozva a hozamokat növelni speciális lomb és talajtrágyákkal?
  • Mire kell figyelni az öntözés megtervezésekor?
  • Hogyan teremt adatból értéket a KITE a gazdálkodó számára?
  • Milyen lehetőségek vannak a gabona beltartalmának, toxintartalmának gyors reprezentatív mérésére?
  • Hogyan néz ki az Arylex útja a kutatástól a szántóföldig.
  • Hogyan segíti a gazdálkodókat a GPS alapú talajmintavétel, a tábladiagnózis és adatelemzés a hatékony termelésben.

AKI MÉR, AZ NYER - Kerekasztal beszélgetés és tanácsadás

6 kiváló szakember és a moderátor arról fognak beszélgetni Debrecenben, hogy mit és hogyan mérnek ma a gazdák és mit és hogyan kellene a nagyobb terméshozam érdekében, tisztába teszik a precízen gazdálkodás témakörét, jó és rossz példákkal alátámasztva. Aki azt gondolja, hogy neki nem lehet újat mondani a kukorica- és/vagy búzatermesztésről, annak bebizonyítják a résztvevők, hogy téved.

Résztvevők (a képen fentről jobbra haladva):

Kőrösi Tibor, a Karintia Kft. fejlesztési vezetője, Hadászi László, a KITE Zrt. innovációs főigazgatója, Rácz Gábor, az ICL Specialty Fertilizers szaktanácsadója, Nagy Bence, a Magtár GPS üzletág műszaki vezetője, Vörös Ákos, az Agrodat Kft. szakértője és Daoda Zoltán, az AGRO.bio Hungary Kft. szakmai igazgatója.

Moderátor (középen): Bene Zoltán, a Karintia Kft. cégvezetője.

A beszélgetést felvezeti Németh István, a Magro.hu mezőgazdasági piactér ügyvezetője

A résztvevők között a szervezők a nap végén Debrecenben is rengeteg ajándékot sorsolnak ki, több mint 1 millió forint értékben értékes input anyagot és tárgynyereményeket.

Bővebb információt a programról, a regisztrációról és a nyereményekről az alábbi linkre kattintva talál: https://www.magro.hu/konferencia/

A debreceni rendezvényt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara akkreditálta, és a részvétel 4 kreditpontot ér a szaktanácsadók számára.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 25. 11:13