2020. szeptember 30. szerda Jeromos

Hírek - Növény

Együttműködést kötött a szolnoki Magtár Kft. az osztrák Pöttingerrel

Együttműködést kötött egymással az osztrák Pöttinger és a szolnoki gépforgalmazó. A megállapodás keretein belül a szolnoki vállalat forgalmazza majd a Pöttinger szálastakarmány betakarító gépeit, valamint biztosítja majd a szerviz és az alkatrészellátás hátterét is.
 
 

A szolnoki székhelyű Magtár Kft. 30 éve foglalkozik mezőgazdasági gépek forgalmazásával, pótalkatrész-ellátással, valamint az értékesített gépek teljes körű szervizelésével - írja közleményében a Magtár Kft. A cég minden méretű mezőgazdasági vállalkozás részére kínál a növénytermesztéshez és állattenyésztéshez szükséges gépeket.

Jön az év egyik legnagyobb agráreseménye! Agrárszektor Konferencia november 28-29-én. Az agrárium legforróbb témái két napban. Gazdák, agrár- és élelmiszeripari vállalkozók, döntéshozók, szakpolitikusok egy helyen és időben, csak a siófoki Agrárszektor Konferencián!

A Pöttinger, hagyományos osztrák családi vállalat, amely több 145 éve jelen van a mezőgazdasági gépek piacán, ezen belül is a szálastakarmány betakarítás technika területén. Habár az osztrák cég eddig is jelen volt Magyarországon, a közelmúltban azonban együttműködés jött létre a Magtár Kft. és a Pöttinger között. A megállapodás keretein belül a Magtár Kft., a Pöttinger szálastakarmány betakarító gépek forgalmazásán túl, a szerviz és alkatrészellátás hátterét is biztosítja majd.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020

  Most még a legkedvezményesebb áron

  Öngondoskodás 2020

  Befektetés, vagyon, megtakarítás

  Portfolio Private Health Forum 2020

  Koronavírus és a magánegészségügy

  Budapest Economic Forum 2020

  A magyar gazdasági csúcstalálkozó

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu