2019. augusztus 22. csütörtök Menyhért, Mirjam

Hírek - Növény

Együttműködést kötött a szolnoki Magtár Kft. az osztrák Pöttingerrel

Együttműködést kötött egymással az osztrák Pöttinger és a szolnoki gépforgalmazó. A megállapodás keretein belül a szolnoki vállalat forgalmazza majd a Pöttinger szálastakarmány betakarító gépeit, valamint biztosítja majd a szerviz és az alkatrészellátás hátterét is.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

A szolnoki székhelyű Magtár Kft. 30 éve foglalkozik mezőgazdasági gépek forgalmazásával, pótalkatrész-ellátással, valamint az értékesített gépek teljes körű szervizelésével - írja közleményében a Magtár Kft. A cég minden méretű mezőgazdasági vállalkozás részére kínál a növénytermesztéshez és állattenyésztéshez szükséges gépeket.

Jön az év egyik legnagyobb agráreseménye! Agrárszektor Konferencia november 28-29-én. Az agrárium legforróbb témái két napban. Gazdák, agrár- és élelmiszeripari vállalkozók, döntéshozók, szakpolitikusok egy helyen és időben, csak a siófoki Agrárszektor Konferencián!

A Pöttinger, hagyományos osztrák családi vállalat, amely több 145 éve jelen van a mezőgazdasági gépek piacán, ezen belül is a szálastakarmány betakarítás technika területén. Habár az osztrák cég eddig is jelen volt Magyarországon, a közelmúltban azonban együttműködés jött létre a Magtár Kft. és a Pöttinger között. A megállapodás keretein belül a Magtár Kft., a Pöttinger szálastakarmány betakarító gépek forgalmazásán túl, a szerviz és alkatrészellátás hátterét is biztosítja majd.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most extra kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu