Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2021.03.07. vasárnap

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2021.03.07. vasárnap

agrarszektor.hu
Jobbára derült, napos, csapadékmentes időre lehet számítani - derül ki az Agrárszektor vasárnapi (2021.03.07.) országos középtávú előrejelzéséből. Jó lenne kimenni a földekre, de nem tudja vigyen-e magával gumicsizmát? Permetezne, de lehet, hogy lesz szél? Eljött a betakarítás ideje, de nem biztos benne, hogy ezt a meteorológia is így gondolja? Segítünk! Mutatjuk, milyen időjárás várható a mai, vasárnapi (2021.03.07.) napon!

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Vasárnap reggel az ablakon kinézve, nem biztos benne, hogy zavartalanul elvégezheti a napi munkákat? Tudni szeretné várható-e csapadék, lesz-e szél, esetleg lehet-e viharra számítani? Kíváncsi rá, hogy permetezésre alkalmas-e az időjárás, esetleg az ország különböző agrometeorológiai térképei érdeklik? Itt az Agrárszektor napi időjárásjelentése. Ilyen időjárásra készüljön a mai, vasárnapi (2021.03.07.) napon.

2021.03.07. vasárnap: Jobbára derült, napos, csapadékmentes időre lehet számítani. Főleg az ország északi, északkeleti területein élénkülhet meg a déli, délnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 11 fok között várható. Késő estére +2 és -5 fok közé csökken a hőmérséklet.

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató: Kedvező körülmények közt közlekedhetünk. Hajnalban a fagyos idő miatt hideg útburkolattal, esetleg jegesedő szélvédőkkel kell számolni.

Orvosmeteorológiai tájékoztató: Fronthatás nem várható. A sok napsütés közérzetünknek, a tiszta levegő légzőszerveinknek kedvez.

A következő napok várható időjárása

2021.03.08. hétfő: Az ország nagyobb részén sok lesz a napsütés, a délnyugati és az északkeleti megyékben lehet több a felhő, utóbbi tájakon délután zápor, esetleg hózápor kialakulhat. A délnyugati szél északnyugatira fordul, és több helyen megélénkül, az Észak-Dunántúlon néhol megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 12 fok között alakul.

2021.03.09. kedd: Többnyire gyengén vagy közepesen felhős lesz az ég, csapadékra nem számíthatunk. Az északkeleti, keleti szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -8 és 0, a csúcshőmérséklet 5 és 10 fok között alakul.

Friss híreink:

Így lehet saját pálmafád a lakásban: ezeknek még fényre is alig van szükségük
A pálmafélékről a legtöbb embernek a tengerpart, a napsütés és a koktélok jutnak eszébe. Sokan nem is gondolnák, hogy ezeknek a növényeknek számos olyan fajtája is létezik, amelyik nem igényel sok fényt, így a kevésbé napfényes otthonokba is könnyedén trópusi hangulatot varázsolhatunk velük. És ha mindez nem lenne elegendő, akadnak olyan pálmák is, amelyek alacsony páratartalom mellett is vígan elélnek, sőt, még a levegőt is tisztítják.

Jön a németek automata hernyótalpasa: ezzel gyerekjáték lesz a szállítás a földeken
A talajművelő, vető és növényvédő gépekkel foglalkozó német gyártó, a Horsch megerősítette, hogy egy teljesen automatizált szállítójárművön dolgoznak, és már ebben az évben el is fogják végezni a terepi teszteket.

Megszólalt Orbán Viktor a szigorításokról: kiderült, mi lesz a virágboltokkal nőnapon
Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt Magyarország című műsorában adott élő interjút pénteken. A csütörtökön bejelentett szigorításokhoz képest a miniszterelnök négy új intézkedést jelentebb be, többek között, hogy a barkcsáboltokat egyelőre nyitva tartják, illetve, a virágboltok március 8-án, jövő hétfőn, nőnapon még nyitva maradnak, de utána nekik is be kell zárni.

NEKED AJÁNLJUK
Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda
Növény

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda

Reggel, délelőtt többnyire derült vagy gyengén felhős, napos idő várható, majd a déli óráktól megnövekszik a felhőzet, és elszórtan záporeső is kialakul, az Északi-középhegységben hózápor, délnyugaton egy-egy zivatar is előfordulhat

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03