Megszólalt Orbán Viktor a szigorításokról: kiderült, mi lesz a virágboltokkal nőnapon

Megszólalt Orbán Viktor a szigorításokról: kiderült, mi lesz a virágboltokkal nőnapon

agrarszektor.hu
Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt Magyarország című műsorában adott élő interjút pénteken. A csütörtökön bejelentett szigorításokhoz képest a miniszterelnök négy új intézkedést jelentebb be, többek között, hogy a barkcsáboltokat egyelőre nyitva tartják, illetve, a virágboltok március 8-án, jövő hétfőn, nőnapon még nyitva maradnak, de utána nekik is be kell zárni.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A csütörtökön bejelentett információkhoz és szigorításokhoz képest péntek reggel lényegében négy új intézkedést jelentebb be Orbán Viktor: a kertészeti boltok nyitva maradhatnak, a virágboltok a március 8-i nőnapra tekintettel jövő hétfőn még nyitva maradhatnak, a bölcsődék egyelőre nyitva maradhatnak, viszont a szolgáltatások között az éttermeknek is be kell zárnia a kormányfő említése szerint - írja a Portfolio. A miniszterelnök elmondta, a szolgáltatásoknál úgy döntöttek, hogy "ami az élethez kell, az menni fog", tehát élelmiszerboltok, tavaszi kerti munkákhoz szükséges boltok nyitva maradnak, de minden más, így például étterem, kaszinó, műszaki cikkeket árusító boltok, bezárnak.

Címlapkép forrása: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?