KWS őszi káposztarepce hibridek egy tökéletes fejlődéshez - 360°

KWS őszi káposztarepce hibridek egy tökéletes fejlődéshez - 360° (x)

agrarszektor.hu
KWS őszi káposztarepce hibridek egy tökéletes fejlődéshez - 360°

A KWS vállalat olyan egész Európára kiterjedő kísérleti hálózatban tesztelt repce hibrideket kínál a gazdálkodóknak, amelyek eltérő termesztési adottságokhoz is kiválóan alkalmazkodnak. 

Kiemelkedő tulajdonságaik:

1. KWS repce vetőmag - első lépés egy kivételes állományhoz (ami genetikai és fizikai védelmet is élvez)
2. Nagyon jó korai fejlődés: - felkészülés a kihívásokra (rovarkártétel, téli fagykár)
3. Visszafogott tavaszi fejlődés, sok oldalelágazás nagyszámú becővel (a virágzáskor fellépő kései fagykár elkerülhető, a gazdálkodók a "vegetatív" típusú hibrideket részesítik előnyben - nagy lombozat/hatékonyabb fotoszintézis/magasabb termés)
4. Magas terméspotenciál, kategóriájának legjobb szempergés ellenálló képességének támogatásával.

Hazánk termőhelyadottságai nagyon változatosak, területről területre, tábláról táblára változhatnak. Ezért fontos a KWS repce hibridek tulajdonságainak ismerete. A terület adottságaihoz választott hibrid biztosítja a legjobb terméseredményt. 

A kiválasztott hibrid legfontosabb tulajdonságai lehetnek a sikeres gazdálkodás kulcsai. Válassza ki a megfelelő kulcsot, ami ajtót nyit a nyereséghez! 

A hibrid kiválasztásától a termésig, a szaktanácsadástól a betakarításig a KWS végigkíséri Önt az úton - 360°.

Ismerje meg a KWS idei repce vetőmag kínálatát!


UMBERTO KWS - A piacvezető

Az UMBERTO KWS a magyar repcetermesztés egyik legkiforrottabb hibridje. Több éves kísérleti munka és tesztelést követően került a hazai repce piac élére. Kimagasló terméseredmény várható kedvezőtlen környezeti hatásokkal sújtott évjáratokban is. Rendkívüli víz- és tápanyaghasznosító paramétereinek köszönhetően gyengébb adottságú, (aszálysújtott) régiókban is sikeresen termeszthető. Vetést követően a gyors egyenletes kelés erőteljes állományt biztosít, így a téli kifagyással szemben rendkívüli ellenállóságot mutat. Az UMBERTO KWS betegségekkel szembeni ellenálló képessége új szintre lépett. A fóma betegség (Phoma lingam) különböző rasszainak károsításának megakadályozásáról az RLM7-3 gének gondoskodnak, míg a Fehérpenészes szárrothadással (Sclerotinia sclerotiorum) szemben mérsékelten rezisztens. Ezen tulajdonságoknak köszönhetően az UMBERTO KWS lett a legnagyobb területen vetett repce hibrid Magyarországon 2019-ben. 

Idei újdonságaink: FELICIANO KWS - Az egészség bajnoka

Portfóliónk egyik újdonsága a FELICIANO KWS hibrid, amelyben több, a repce termésstabilitásához fontos tulajdonságot tudtunk ötvözni. A FELICIANO KWS jól alkalmazkodik különböző termőhelyi adottságokhoz, gyengébb termőhelyen és eltérő talajtípusokon is sikeresen termeszthető, eltérő évjáratokban is stabilan terem.
A fómás levélfoltosság és szárrák az őszi káposztarepce legfontosabb betegsége egész Európában és Magyarországon is. A FELICIANO KWS fómás betegséggel szembeni rezisztenciája egy teljesen új rezisztencia génre, az RLMS-re épül. Az RLMS rezisztencia gén a fóma elleni védelem legújabb generációja. Jelenleg ez biztosítja a legmagasabb védelmet a fómás megbetegedéssel szemben.
A FELICIANO KWS kiváló genetikai TuYV (tarlórépa sárgaság vírus) ellenálló képességgel is rendelkezik.

CRISTIANO KWS - A kirobbanó erő

A KWS repce portfólió idei másik újdonsága a középkorai érésű CRISTIANO KWS. Fómás megbetegedés ellen rezisztenciával rendelkezik. Erről az RLM7 gén gondoskodik. Szklerotíniás megbetegedéssel szemben nagyon jó ellenállóságot mutat. A CRISTIANO KWS kiemelkedő tulajdonsága a nagyfokú kipergés ellenállása. A kipergés ellenálló hibridek becőfalai között erősebb kötés van. Felnyílásához nagyobb erőre van szükség, jobban ellenállnak a becőt érő erőhatásoknak.

KWS CYRILL CL

A KWS a Clearfield® szegmensben is új hibriddel képviselteti magát. A KWS CYRILL CL Magyarországon államilag elismert hibrid. A tesztelési időszakban mutatott 6%-os terméselőnyével az éréscsoportjának meghatározó tagja. Mind a mennyiségi, mind a minőségi paraméterek alapján is egy kiváló lehetőség azoknak a termelőknek, akik Clearfield® technológiát alkalmaznak. 

Megújult repce portfóliónkkal minden termelői igényt ki tudunk szolgálni és a repcét érintő kihívásoknak meg tudunk felelni!

Egyedülálló vetőmag ajánlat a piacvezető KWS-től!  

Előszezon kedvezmények 2020. július 24-ig!

Részletekért hívja területi képviselőinket!



 

 

 

 

 

KWS Magyarország Kft.

www.kws.hu

www.facebook.com/KWSMagyarorszag

(x)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?