2021. április 15. csütörtök Anasztázia, Tas

Hírek - Növény

Tavaszi növényápolás precízen (x)

A homogén növényállomány fenntartása a feladat.

Komplex videósorozatunk harmadik részében azt derítjük ki, hogy hogyan végezzük el a növényápolási feladatokat ahhoz, hogy a kialakult homogén növényállományunk fenn is maradjon. A cél, hogy a növény igényeit az adottságainkhoz mérten lehető legjobban kiszolgáljuk, és így a megcélzott terméshozamot érhessük el.

Innovációs Központunk szakemberei közül ismét köszönthetjük Sojnóczki István technológia fejlesztési igazgatót a képernyőn, aki egy olyan eszközről beszél, mely segítségével okosan lehet kijuttatni a nitrogén műtrágyát , valamint bemutatja a nézőknek a permetezés technológia legújabb lehetőségeit, ahol kitér a drónos megoldásokra is. Nagy László fejlesztőmérnök a növényvédelem legfontosabb és időszerű kérdéseivel foglalkozik, Mészáros Gábor rendszerfejlesztési igazgató pedig a pgr.hu PrecMet, valamint Növényvédelem alkalmazásaival ismerteti meg a nagyérdeműt.

A gépek oldaláról pedig Szűcs Sándor és Kolozsvári István marketingmenedzserek mutatják be az Orthman 8315 12 soros sorközművelőt, valamint a John Deere M952 intelligens permetezőgépet.

A sorozat részei rendre arról szólnak, hogy az aktuális, előttünk álló tavaszi munkálatokhoz milyen ajánlatai és termékei vannak a KITE Zrt.-nek.

https://www.kite.hu/tavaszi-novenyapolas

Keressék a videókat a KITE YouTube, facebook és instagram csatornáján, illetve a kite.hu-n!

(x)

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu