2019. szeptember 17. kedd Zsófia

Hírek - Piac

Távozott a Gabonaszövetség éléről Lakatos Zoltán

Új elnöke van a Gabonaszövetségnek. A 22 év után távozó Lakatos Zoltánt Kiss Péter, az ADM Agrár Kft. ügyvezető igazgatója váltotta a vezetői székben.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Háromévenként van tisztújítás a Magyar Gabonafeldolgozók, Takarmánygyártók és Kereskedők Szövetségében (Gabonaszövetség). Lakatos Zoltán az idén már nem kívánta jelöltetni magát, de továbbra is a szövetség malmos tagozatának elnökeként tevékenykedik – közölte Pótsa Zsófia, a Gabonaszövetség főtitkára.

Lakatos Zoltán két évtized után távozott

A 22 év után távozó vezetőt Kiss Péter, a budaörsi központú ADM Agrár Kft. ügyvezető igazgatója váltja, aki a szövetségnek megalakulása óta tagja. A szövetségnek 96 tagja van, tevékenysége országos hatáskörű. Egyik fő feladata a magyar és a nemzetközi szintű lobbizás, a szakmai álláspontok kialakításának elősegítése, az iparág szakmai képviselete és érdekeinek érvényre juttatása.


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most még kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu