Előbbre hozott határidők

agrarszektor.hu
Az eddigi rendszertől eltérően, korábban is megkezdhetik beruházásaikat az energiaültetvények tulajdonosai, ugyan is a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) megváltoztatta az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból létrehozott energiaültetvény-támogatási, kertészetkorszerűsítési és öntözés-meliorizációs kérelmek benyújtási határidejét - olvasható a minisztérium közleményében.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A kertészetek korszerűsítésére igénylehető támogatások kérelmének beadási határidejét április 1.- május 2. -ről március 1-31 re módosította rendeletmódosításával a VM. A szeptember 1. és október 1. között leadható öntözési-meliorizációs és vízgazdálkodási kérelmeket pedig május1-31-re hozta előre 2011-től.

Emellett a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal az igénylésekhez bekéri a célterületenkénti kiadásokhoz és támogatásokhoz, valamint az ügyféltípushoz, megvalósítási helyhez és pontozáshoz kapcsolódó adatokat.

A VM a fás és lágyszárú energianövények támogatási rendszerében pedig olyan változásokhoz folyamodott, mely szerint a beruházók saját felelősségükre előbb kezdhetnek bele a finanszírozásokba, hiszen a novemer1-január 15-ig tartó határidő előbbre jött október 1. és november 15. közé.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?