Máig lehet jelentkezni az iskolatej programra!

agrarszektor.hu
Idén kétszer annyi pénzt költenek az iskolatej programra, mint tavaly. Újdonság, hogy mostantól nemcsak az iskolafenntartók, hanem közvetlenül a tejfeldolgozók is pályázhatnak, és a pénzhez jóval rövidebb idő alatt juthatnak az érintettek - hangzott el a Kossuth Rádió műsorában.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az uniós kezdeményezésű iskolatej program pedig 2004 óta működik Magyarországon. Eddig 160 ezer iskolás jutott minden nap iskolatejhez a program segítségével. Idén - számítások szerint - legalább 30 ezerrel többnek jut a támogatás növelése miatt.

Ebben az évben már a tejfeldolgozók is pályázhatnak a pénzre. Az Egertej már be is nyújtotta igényét. Almási Csaba gazdasági igazgató-helyettes azt mondta: így könnyebben jutnak majd a pénzükhöz. Ugyanis korábban előfordult, hogy az iskolafenntartó önkormányzat késett a kifizetéssel.

A szaktárca arra számít, hogy az adminisztratív könnyítés miatt többen kapcsolódnak a programba - mondta Feldman Zsolt helyettes államtitkár. Ha év közben elfogyna a pénz, és további igény van rá, a rendelkezésre álló 800 millió forintot kiegészítik - mondta a helyettes államtitkár.

 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?