Uniós szigor: 50 beruházási program támogatását jegelték

agrarszektor.hu
A pénzügyi ellenőrzés elégtelensége miatt az Európai Unió időlegesen felfüggesztette tavaly támogatásának folyósítását a tagországokban folyó több mint 50 beruházási program esetében.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A Napi cikke szerint összesen 2,16 milliárd eurónyi kifizetés ideiglenes jegeléséről volt szó. A legnagyobb összegre, 1,48 milliárd euróra Spanyolországnak kellett a tervezettnél hónapokkal többet várnia, miután Brüsszel nem folyósította az uniós hozzájárulást.

Kisebb összegek és rövidebb időtartamok erejéig Magyarországot, Németországot, Olaszországot, Portugáliát, Bulgáriát és Nagy-Britanniát is érintette az uniós szigor. Jelenleg viszont már csak öt bolgár, két brit és egy német projekt esetében áll a kifizetés.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?