2024. július 27. szombat Olga, Liliána

Újra van eladó intervenciós gabona!

agrarszektor.hu
500 tonna intervenciós árpára lehet pályázni a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalnál (MVH). A felhívás keretében meghirdetett gabonakészletet korábban már értékesítették, ám a nyertes cég visszalépése miatt újra pályázható.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Újra van eladó intervenciós gabona! A pályázati feltételek változatlanok, az ajánlattevőknek előzetesen biztosítékként 10 euró/tonnának megfelelő forint összeget kell fizetniük. A következő pályázati nap: 2011. március 9. szerda.

Árajánlatot faxon vagy személyesen lehet tenni. Az Európai Unió Bizottsága a piaci árak függvényében dönt a pályázatokról, majd három munkanapon belül az MVH minden érintetett értesít faxon vagy levélben.

Minden érdeklődőnek fontos tudnia, hogy csak olyan kérelmek fogadhatók be, ahol az ajánlattevő a gazdaregiszterben megadta a KKV besorolását. Amennyiben ezt még nem tette meg, akkor az ajánlat benyújtásával egyidejűleg aktualizálnia kell adatait az erre szolgáló G002 formanyomtatványon.

A pályázattal kapcsolatban felmerült kérdéseket az ertekesites@mvh.gov.hu e-mail címre várják a Hivatal illetékesei, illetve további részletekről a vonatkozó 167/2010-es MVH közleményből tájékozódhatnak.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31