Újra van eladó intervenciós gabona!

agrarszektor.hu
500 tonna intervenciós árpára lehet pályázni a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalnál (MVH). A felhívás keretében meghirdetett gabonakészletet korábban már értékesítették, ám a nyertes cég visszalépése miatt újra pályázható.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Újra van eladó intervenciós gabona! A pályázati feltételek változatlanok, az ajánlattevőknek előzetesen biztosítékként 10 euró/tonnának megfelelő forint összeget kell fizetniük. A következő pályázati nap: 2011. március 9. szerda.

Árajánlatot faxon vagy személyesen lehet tenni. Az Európai Unió Bizottsága a piaci árak függvényében dönt a pályázatokról, majd három munkanapon belül az MVH minden érintetett értesít faxon vagy levélben.

Minden érdeklődőnek fontos tudnia, hogy csak olyan kérelmek fogadhatók be, ahol az ajánlattevő a gazdaregiszterben megadta a KKV besorolását. Amennyiben ezt még nem tette meg, akkor az ajánlat benyújtásával egyidejűleg aktualizálnia kell adatait az erre szolgáló G002 formanyomtatványon.

A pályázattal kapcsolatban felmerült kérdéseket az ertekesites@mvh.gov.hu e-mail címre várják a Hivatal illetékesei, illetve további részletekről a vonatkozó 167/2010-es MVH közleményből tájékozódhatnak.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?