Komoly segítséget kapnak a magyarországi agrárszakképzésekre jelentkező fiatalok

Komoly segítséget kapnak a magyarországi agrárszakképzésekre jelentkező fiatalok

agrarszektor.hu
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) pályaorientációs tevékenységének kiemelt célja az agrár-szakképzésbe történő beiskolázás elősegítése, valamint a pályaválasztó fiatalok körében a mezőgazdasági, erdészeti, kertészeti, környezetvédelmi és élelmiszeripari szakmák/szakmairányok népszerűsítése.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az agrárszakképző intézmények és az új szakmajegyzék szerinti agrárszakmák/szakmairányok megismerésére a NAK által 2021. október-november hónapokban szervezett pályaorientációs programnapokon, valamint az agrárszakképzésben érintett szakképző intézmények digitális platformjain (például az intézmények honlapjain, facebook felületén) és nyílt napjain van lehetőség. Az agrárium iránt érdeklődő, pályaválasztás előtt álló diákok és szüleik személyesen vagy online tájékoztatást kaphatnak az intézményekben folyó oktatásról, a megújult szakképzésről, a választható szakmákról/szakmairányokról, a középfokú felvételi eljárásról, a duális képzésről és az ösztöndíjakról.

Minden érdeklődő számára fontos - de kiemelten azoknak nyújthat segítséget, akik nem tudnak az őszi pályaorientációs programnapokon személyesen részt venni -, hogy a NAK a tudatos pályaválasztás elősegítése érdekében összegyűjtötte és a honlapján elérhetővé tette azokat az információkat, amelyek segítik az általános iskolás tanulók és szüleik tájékozódását a pályaválasztással kapcsolatban.

Az agrárszakképzésben érintett szakképző intézmények bemutatkozási felületeit, nyílt napjait tartalmazó táblázat ezen az oldalon érhetőek el. Az agrárszakképző intézmények pályaválasztási nyílt napjai erre a linkre kattintva találhatóak meg.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?