Fél év fogház hat pontyért

agrarszektor.hu
Gereblyézett az orvhalász. Összesen 13,9 kiló halat fogott, 12 ezer forint értékben.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Egy szatymazi halastóból fogott ki társával hat pontyot egy férfi, akit első fokon hat hónap fogházbüntetéssel sújtott a Szegedi Járásbíróság. A 13,9 kilogramm hal értéke mintegy 12 ezer forint.

Juhászné Prágai Erika, a Szegedi Törvényszék szóvivője az MTI-vel közölte: a szegedi férfi ismerősével szeptember 25-én egy szatymazi halastónál gereblyéző módszerrel, vagyis ólommal ellátott hármas horog segítségével fogta a pontyokat. A 13,9 kilogramm hal értéke mintegy 12 ezer forint. A halőr tetten érte őket, és értesítette a rendőrséget.

A bíróság a két férfit társtettességben elkövetett orvhalászat vétségében mondta ki bűnösnek. Az első rendű vádlottat hat hónap fogházbüntetéssel sújtotta a bíróság, és egyben elrendelte a vele szemben korábban egy másik bűncselekmény miatt kiszabott féléves felfüggesztett szabadságvesztés végrehajtását is. A másik férfinak - akit korábban lopás miatt már próbára bocsátottak - 160 óra közérdekű munkát kell végeznie.

Az elsőrendű vádlott és védője fellebbezést jelentett be, így esetében az ítélet nem jogerős.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?