Ez mindenkit érint: megújult a csúcshivatal honlapja

agrarszektor.hu
Könnyen áttekinthető, felhasználóbarát honlappal kívánja a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) a gazdákat segíteni abban, hogy minél egyszerűbben intézhessék ügyeiket. Az új portál másfél éves fejlesztésére 50 millió forintot fordítottak.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A honlap a szeptember végén lezárult, közel 5,1 milliárd forint forrású projekt részeként újult meg, amelynek az MVH Integrált Irányítási és Ellenőrzési Rendszerének (IIER2) kifejlesztése volt a célja - jelentette be az MTI szerint Gyuricza Csaba, a hivatal elnöke. Az új uniós közös agrárpolitika reformja a gazdák számára bonyolultabbá tette a mindennapi tevékenységet, ezért az MVH nyolc hónappal ezelőtt hivatalba lépő új vezetése gazda- és ügyfélbarát rendszert kívánt létrehozni a támogatások egyszerűbb elérhetősége érdekében. Ennek jegyében alakították át a rendszer egyes elemeit, a monitoringtól az ügyfélszolgálaton át a honlap megújításáig - fogalmazott Gyuricza Csaba.


Feldman Zsolt, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárgazdaságért felelős államtitkára hangsúlyozta, hogy egy kifizető ügynökségnél a tájékoztatás, az információhoz való hozzáférés fontos, ennek pedig lényeges eleme a honlap. Így ez utóbbit időről-időre az új követelményeknek megfelelően meg kell újítani. Mindez azért is húsba vágó a gazdák számára, mert a legtöbb gazdálkodó valamilyen jogcímen - gazdálkodásához, környezetvédelmi többletvállalásához, fejlesztéseihez - támogatást vesz igénybe.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?