Ez mindenkit érint: megújult a csúcshivatal honlapja

agrarszektor.hu
Könnyen áttekinthető, felhasználóbarát honlappal kívánja a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) a gazdákat segíteni abban, hogy minél egyszerűbben intézhessék ügyeiket. Az új portál másfél éves fejlesztésére 50 millió forintot fordítottak.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A honlap a szeptember végén lezárult, közel 5,1 milliárd forint forrású projekt részeként újult meg, amelynek az MVH Integrált Irányítási és Ellenőrzési Rendszerének (IIER2) kifejlesztése volt a célja - jelentette be az MTI szerint Gyuricza Csaba, a hivatal elnöke. Az új uniós közös agrárpolitika reformja a gazdák számára bonyolultabbá tette a mindennapi tevékenységet, ezért az MVH nyolc hónappal ezelőtt hivatalba lépő új vezetése gazda- és ügyfélbarát rendszert kívánt létrehozni a támogatások egyszerűbb elérhetősége érdekében. Ennek jegyében alakították át a rendszer egyes elemeit, a monitoringtól az ügyfélszolgálaton át a honlap megújításáig - fogalmazott Gyuricza Csaba.


Feldman Zsolt, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárgazdaságért felelős államtitkára hangsúlyozta, hogy egy kifizető ügynökségnél a tájékoztatás, az információhoz való hozzáférés fontos, ennek pedig lényeges eleme a honlap. Így ez utóbbit időről-időre az új követelményeknek megfelelően meg kell újítani. Mindez azért is húsba vágó a gazdák számára, mert a legtöbb gazdálkodó valamilyen jogcímen - gazdálkodásához, környezetvédelmi többletvállalásához, fejlesztéseihez - támogatást vesz igénybe.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?